Transparència

La nostra activitat és 100% transparent

La Fundació Junts Autisme fa públiques totes les seves dades d’ingressos, donacions i despeses amb informes anuals públics

Us donem la benvinguda al portal de transparència de la Fundació. En aquest apartat podreu trobar les Memòries de les activitats i els Comptes Anuals Auditats a partir de l’any 2015, el nostre Codi Ètic, la Composició del Patronat de la Fundació i l’Equip Directiu.

Auditories

Junts Autisme compta, des de l’any 2015 amb un servei d’auditoria extern que fa l’anàlisi dels comptes de l’entitat cada any. Per a nosaltres, una de les coses més importants és la transparència cap a totes aquelles persones que ajuden que Junts Autisme tiri endavant: finançadors, administracions, empreses patrocinadores, socis i sòcies, voluntaris i voluntàries.

Tothom té dret a saber com s’inverteixen els recursos que aconseguim i quin és el nostre creixement any rere any.

Memòries d’activitats

Junts Autisme és una entitat molt activa, en constant creixement i en constant formació i professionalització. En les memòries, no només mostrem què fem, sinó també intentem mostrar qui som i com anem creixent a nivell personal, professional i social. Mostrem totes les accions que duem a terme per a sensibilitzar la societat i per a millorar la nostra oferta de serveis.

També és una oportunitat per a poder agrair i fer un reconeixement a totes aquelles persones que ens donen suport dia rere dia i que fan possible aquesta realitat. Hi ha molta feina per a fer, però la fem amb il·lusió, determinació i professionalitat.

Codi ètic

La nostra opinió sobre el paper que han de tenir les persones amb autisme dins la societat; com aquesta societat ha de canviar cap a millor per a ser més inclusiva; quin paper tenen les persones amb autisme dins l’educació ordinària; com s’han d’adaptar els protocols sanitaris a la realitat de les persones amb autisme; de quina manera respectem la igualtat de gènere; de quina manera som una entitat inclusiva; de quina manera practiquem amb l’exemple i som una entitat oberta i amb ganes de millorar.

Tot això, ho trobeu aquí. Si teniu ganes de conèixer-nos una mica més a fons, aquí recollim els nostres principis.

Documents descarregables

VOLS REBRE
EL NOSTRE BULLETÍ?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad