Visió-Misió-Valors

Missió, visió, valors

L’objectiu principal de Fundació Junts Autisme és aconseguir la plena inclusió de les persones amb TEA dins de la comunitat durant tot el seu cicle vital. Per assolir aquest objectiu hem desenvolupat un model integral i transversal d’atenció a la persona i a la seva família que inclou suports, intervenció especialitzada, formació, activitats prelaborals, oci inclusiu i respir familiar.

Aquest model garanteix l’atenció al llarg de totes les etapes vitals de la persona amb autisme. Un model d’atenció que neix com a alternativa als models actuals i emfatitza la necessitat d’empoderar a tots els agents implicats, especialment a les persones que formen part del nucli familiar.

La visió, missió i valors de la fundació dirigeixen tot el que fem i comuniquem. Cada tasca, cada activitat, cada èxit que assolim.

Missió

La Fundació Junts Autisme té com a missió defensar els drets i la dignitat de les persones amb autisme o Trastorn de l’Espectre Autista, per a millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies, impulsant serveis i projectes que garanteixin la seva inclusió real dins de la comunitat en l’àmbit escolar, social i laboral al llarg de tot el seu cicle vital.

Visió

Les persones amb autisme tenen dret a serveis de qualitat que garanteixin l’atenció que necessiten al llarg de tot el seu cicle vital. Aquests serveis han de seguir processos, plantejaments i aplicacions innovadores. Treballem per una transformació i millora dels serveis i polítiques dirigides a aquest col·lectiu.

Valors

  • Empatia, sabem escoltar 
  • Cooperació, estem oberts a noves idees 
  • Compromís, complim els nostres objectius 
  • Professionalitat i experiència, creiem en el que fem 
  • Ètica i equitat, respectem totes les persones 
  • Innovació, ens mantenim desperts 
  • Transparència, les nostres portes sempre estan obertes 
  • Rendició de comptes, som socis de confiança

VOLS REBRE
EL NOSTRE BULLETÍ?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad