Testament solidari

Dona continuïtat a la teva solidaritat amb un testament solidari.

Un testament solidari consisteix a incloure una o diverses entitats sense ànim de lucre en el teu testament, ja sigui deixant una part del teu patrimoni (herència) o un bé concret (llegat), sense perjudicar en cap cas a la part dels teus hereus legítims, si fos el cas.

Les fundacions i ONG no estan subjectes a l’impost de successions, per la qual cosa la donació arribarà de manera íntegra a l’entitat beneficiària. D’aquesta manera, amb el teu llegat continuaràs ajudant a moltes persones tot i que ja no hi siguis.

Incloent a Fundació Junts Autisme en el teu testament ajudaràs a millorar la vida de persones amb autisme i les seves famílies, donaràs visibilitat a aquesta condició i contribuiràs a aconseguir societats més igualitàries i justes.

Com fer un testament solidari?

Deixar el teu llegat a una fundació o ONG és més senzill del que pot semblar.

Si vols incloure a Fundació Junts Autisme al teu testament com a hereva o beneficiària d’un llegat, només has d’indicar la teva voluntat a la notaria quan estiguis fent el teu testament.  Aquesta  és la informació que necessitaràs:

  • Organització: Fundació Junts Autisme
  • NIF: G-65463366
  • Domicili social: Carrer Auterive, Edifici Xifré 1ª Planta, s/n, 08350 Arenys de Mar, Barcelona

De totes maneres et recomanem que per estar segur del procés i de la teva decisió segueixis aquests passos:

  • Consulta amb un notari o notària  a l’hora de redactar el testament. T’assessoren en la redacció, resoldran tots els dubtes i posaran en relleu detalls importants, garantint la validesa del document i que aquest es compleixi tal com ho hagis establert.
  • Inclou la Fundació Junts Autisme com a hereva del teu llegat. Necessitaràs les dades que hem indicat anteriorment.
  • Assegura’t que la teva família, parella o algú de confiança té còpia del testament.
  • Informa’ns que has inclòs la Fundació Junts Autisme en el testament, això pot facilitar molt el procés. Aquesta opció és optativa, si prefereixes no fer-ho, no és necessari.

Si tens dubtes i vols saber més sobre aquest procés contacta amb nosaltres i t’explicarem el que necessitis. Comptem amb la col·laboració i assessoria de professionals de l’advocacia que t’ajudaran de forma voluntària a resoldre els teus dubtes.

Opcions a l’hora de redactar un testament o llegat solidari.

  • Donar una part dels béns a través d’un llegat. Pot ser una quantitat de diners, un percentatge sobre el valor del patrimoni, un bé immoble, obres d’art, accions, etc.
  • Donar els béns a més d’una persona i/o entitat. Aleshores pots nomenar la Fundació Junts Autisme cohereva i assenyalar el percentatge assignat a cada part.
  • En cas de no tenir hereus, designar a Fundació Junts Autisme hereva universal i lliurar-li tots els béns, drets i/o accions.

El nostre compromís

La teva aportació es destinarà a diferents projectes i serveis de l’entitat. Si ho desitges, pots indicar a quin tipus de projecte o servei vols que destinem la teva herència o llegat.

El nostre compromís és actuar amb total professionalitat i transparència per garantir que es compleixi la voluntat que has expressat en el teu testament. El procés hereditari fins a l’adjudicació es farà amb diligència, col·laborant amb totes les parts i complint totes les obligacions legals.

Si vols més informació sobre com col·laborar amb el teu testament solidari pots escriure’ns a: [email protected]
o trucar-nos per telèfon 931 808 926.

¿QUIERES RECIBIR
NUESTRO NEWSLETTER?

Mantente siempre informado de todas las novedades.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad