Activitats d’oci

Aprendre divertint-se

Aprendre és important, però divertir-se també ho és. Si pots fer les dues coses alhora encara millor.

Des dels nostres inicis vam tenir molt clar disposar d’espais i moments on gaudir i passar-ho bé perquè contribueix a la qualitat de vida de l’individu. Alhora, si volíem oferir un servei integral que cobrís totes les necessitats i els aspectes del desenvolupament d’una persona havíem de dissenyar per a les  persones beneficiàries de l’entitat un servei d’oci.

A Fundació Junts Autisme organitzem activitats per a infants, adolescents i persones adultes amb TEA perquè a més d’aprendre es diverteixin, socialitzin, comparteixin experiències amb altres persones del seu entorn i de fora d’aquest.

Des de la fundació procurem que les persones amb autisme i les seves famílies tinguin accés a aquesta part tan valuosa del dia a dia de qualsevol persona. Per a això organitzem activitats d’oci i de lleure inclusiu adaptades a les seves necessitats.

Activitats d’oci per a la infància

En el cas dels més petits, les activitats solen tenir lloc en entorns no exclusius per a persones amb autisme.

Organitzem activitats grupals en entorns a l’aire lliure, envoltats de natura i amb una agenda pensada perquè es diverteixin i comptin en tot moment amb una supervisió total.

 • Casal petits durant l’any.
 • Casal d’estiu inclusiu.
 • Colònies.

Activitats d’oci per a adolescents

En el cas de les persones adolescents, procurem que facin activitats pròpies de la seva edat, coses que els agraden i els interessen, com anar al cinema, prendre alguna cosa, jugar junts a jocs de taula, anar al làser tag, visitar parcs temàtics, etc.

Les activitats i les programacions es trien sempre entre el grup tenint en compte les preferències de totes les persones que participen. La proposta que oferim a aquest grup d’edat la coneixem com “sortides teenagers” i consisteix en:

 • Grup d’habilitats socials.
 • Casal mitjans, un dissabte tarda al mes.
 • Sortida trimestral de dues nits el cap de setmana.
 • Casal d’estiu inclusiu.

Activitats d’oci per persones joves adultes

Per les persones adultes del nostre Projecte EVI organitzem activitats d’oci al llarg de tot l’any. Aquestes activitats estan adaptades a les edats dels nois i noies i també a les seves preferències personals.

L’activitat més complerta són les sortides de dos o tres dies, fem quatre d’aquestes sortides a l’any. Escollim un lloc bonic a la natura o interessant per l’oferta cultural per exemple, on els nois i noies conviuen i comparteixen durant uns dies diferents experiències en un espai comú. Anem a comprar menjar, cuinem, sortim a caminar, visitem llocs d’interès cultural, anem al cinema, practiquem activitats aquàtiques o de muntanya etc. Les activitats van variant i s’adapten en la mesura del possible a les preferències de cada persona.

L’objectiu d’aquestes sortides és que els nois i les noies s’ho passin bé, se sentin a gust, gaudeixin de la companyia i interactuïn amb entorns diferents dels quals estan normalment acostumats.

Entre setmana tenim les rutines d’aprenentatge i treball que també incorporen moments d’oci i diversió, com anar a esmorzar tots junts al bar als matins o practicar ioga i mantres un cop per setmana, a més de les diferents activitats esportives que practiquen regularment segons les seves preferències: natació, gimnàs, bàsquet o escalada.

Les activitats d’oci per persones adultes són:

 • Quatre sortides a l’any de dos o tres dies.
 • Activitats diàries d’estiu.
 • Activitats esportives setmanals.
 • Ioga i mantres.

Totes les activitats d’oci que organitzem per persones externes a l’entitat les anunciem a través de les nostres xarxes socials. Segueix-nos i no et perdis res!

Si vols més informació sobre el servei d’activitats d’oci que oferim a l’entitat pots escriure’ns a: [email protected]
o trucar-nos per telèfon: 931 808 926.

Serveis

Aquests són els serveis que oferim a la Fundació Junts Autisme per
acompanyar i donar suport a les persones amb autisme i les seves famílies.

¿QUIERES RECIBIR
NUESTRO NEWSLETTER?

Mantente siempre informado de todas las novedades.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad