Empresa solidària

Tens una empresa i cerques sumar-te a una causa solidària? Ajuda'ns a visibilitzar l’autisme.

La col·laboració del sector empresarial és cada vegada més important i necessària per la nostra fundació. Des de fa anys comptem amb diverses empreses que col·laboren de forma regular amb nosaltres, tant econòmicament com amb béns i serveis professionals. També ens han donat suport, de manera puntual, empreses que han seleccionat els nostres projectes com a beneficiaris de les seves campanyes solidàries i de responsabilitat social corporativa.

Segur que des de la teva empresa ens pots ajudar de moltíssimes maneres. Junts podem contribuir a crear una societat més justa i inclusiva per les persones amb autisme.

Les possibilitats de col·laboració són moltes: 

  • Ajudar amb la vostra experiència i coneixements en determinats projectes (per exemple, assessorament legal).
  • Oferir les vostres instal·lacions i equip humà per a realitzar activitats prelaborals amb els joves del projecte EVI.
  • Crear un repte solidari per a recaptar fons entre els empleats de la vostra empresa.
  • Fer una donació econòmica puntual.
  • Patrocinar una sortida de cap de setmana del grup de joves oferint de manera altruista la vostra propietat o instal·lacions.

Alguns exemples de col·laboracions amb empreses que portem realitzant des de fa ja uns anys

Pastisseria l’ Obrador, Arenys de Munt

L’equip professional d’aquesta pastisseria artesana ofereix el seu temps, coneixement i instal·lacions per a donar una oportunitat d’aprenentatge i d’experiència prelaboral als joves del Projecte EVI des de l’any 2019. El grup de joves du a terme diferents tasques típiques de la professió de mestre pastisser amb el suport dels professionals de la fundació i de l’equip de pastissers. A Pastisseria L’Obrador han apostat perquè totes les persones amb autisme, amb diferents necessitats de suport, puguin optar a tenir una feina digna. Es pot fer, és possible, els nois i noies del Projecte EVI ens ho han demostrat!

Restaurant Blau de Mar, Arenys de Mar

Aquest restaurant és un dels negocis locals que col·laboren amb la nostra entitat des de fa ja uns anys. Cada dimecres els joves del Projecte EVI ajuden a preparar el restaurant perquè quan arribin els clients tot estigui a punt. Aquesta activitat brinda a aquests joves una oportunitat única de millorar la seva autonomia, desenvolupar habilitats i adquirir aprenentatges que els serviran per a poder accedir a un possible treball en un futur. Sense l’esforç i la implicació de totes les persones que hi treballen aquests aprenentatges i habilitats serien molt més difícils d’aconseguir.

Bestard Disseny, Palma de Mallorca

Aquesta agència de comunicació i disseny fa anys que col·labora de manera desinteressada amb la fundació en la concepció de la imatge de l’entitat i el disseny de materials i productes de comunicació. Com a entitat, tenim la necessitat i l’obligació de comunicar i de mostrar el que fem. La transparència i la rendició de comptes és un dels nostres compromisos amb les persones beneficiàries, socis, donants, administració pública i la societat en general. Sense l’ajuda de l’equip creatiu darrere d’aquesta petita agència no podríem tenir accés a moltes de les coses que fem en l’àmbit de la comunicació com per exemple tenir una web com aquesta que esteu veient!

Vinyals i Soler

Fa cinc anys que aquesta important empresa del Maresme dona a la fundació una aportació econòmica anual molt important. Gràcies a aquesta podem planificar i programar d’un any per a un altre diverses activitats en els diferents projectes i assegurar la seva continuïtat.

Xicoy Electronica S.L.

Durant dos anys consecutius els empleats de l’empresa de Canet de Mar han triat Fundació Junts Autisme com a beneficiària de la seva campanya solidària i de responsabilitat social corporativa. Esperem continuar ocupant el primer lloc durant molts anys més!

Antiga Badosa, Arenys de Mar

La boutique de moda col·labora amb l’entitat dissenyant petits complements o objectes que els joves del Projecte EVI produeixen en els tallers de la fundació. L’empresa s’encarrega de proposar el producte i el disseny, proveir els materials i els joves els produeixen. Una vegada acabats aquests es venen a la botiga i tots els beneficis són per les despeses diàries dels nois i noies.

Botigues i negocis del Maresme

Nombroses botigues i negocis del territori col·laboren amb l’entitat venent en els seus establiments els productes artesanals que elaboren els nois i noies del Projecte EVI als tallers de la fundació o venent loteria solidària de Nadal.

Hi ha molt a fer, tot és posar-se.
Parlem?

Escriu-nos a: [email protected] o truca’ns per telèfon: 931 808 926.

¿QUIERES RECIBIR
NUESTRO NEWSLETTER?

Mantente siempre informado de todas las novedades.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad