Diagnòstic

Servei de diagnòstic

La fundació promou la detecció precoç de l’autisme. Amb un diagnòstic acurat, la intervenció primerenca permet el desenvolupament d’habilitats i aprenentatges de la persona amb TEA. Així mateix, el diagnòstic es pot realitzar a qualsevol edat i moment del cicle vital, tenint en compte l’impacte que aquest pot tenir en l’àrea personal, social, familiar, acadèmica, laboral, etc. D’aquesta manera, podem proporcionar, l’acompanyament adaptat a les necessitats de cada persona i la seva família. 

El procés de diagnòstic consta de diverses fases: l’entrevista clínica a la persona amb sospita de TEA i/o als seus familiars, una avaluació amb inventaris i altres instruments estandaritzats pel diagnòstic d’autisme com l’ADOS-2, i una última fase de devolució de resultats amb l’informe corresponent.

Fases del diagnòstic:

  • Entrevista sobre la història clínica de la persona. 
  • Avaluació i proves específiques per l’obtenció del diagnòstic. 
  • Redacció de l’informe final i devolució de resultats.

Si vols més informació sobre el servei de diagnòstic d’autisme que oferim a l’entitat pots escriure’ns a: [email protected]
o trucar-nos per telèfon: 931 808 926.

Serveis

Aquests són els serveis que oferim a la Fundació Junts Autisme per
acompanyar i donar suport a les persones amb autisme i les seves famílies.

¿QUIERES RECIBIR
NUESTRO NEWSLETTER?

Mantente siempre informado de todas las novedades.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad