Vídeos i campanyes

Silenci, so, càmera, acció!

Al llarg dels anys hem produït diverses campanyes i vídeos de conscienciació i sensibilització sobre l’autisme per a donar visibilitat al col·lectiu.

A vegades amb l’ajuda de col·laboradors externs, com la productora uniunfandos que al llarg dels anys ens ha donat suport en la creació de diferents productes audiovisuals. Un exemple és la campanya “Jo us veig” l’any 2018 amb motiu del Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, 2 d’abril, en la qual van participar representants i personalitats del món de la cultura, la política, el periodisme, etc.

Vam participar en la campanya del 012 de la Generalitat de Catalunya del 2019 “Què és el Trastorn de l’Espectre Autista?”. I també en el documental “Trastorns de l’espectre autista” realitzat pel programa de DeuWatts de betevé l’any 2017.

Produïm vídeos sovint amb els recursos propis de l’entitat per a mostrar les activitats que fem al llarg de l’any i explicar i presentar els nostres projectes.

Si voleu estar sempre informats sobre les noves publicacions, seguiu-nos al nostre canal de Youtube!.

Qui som?

Projectes

Sobre l’autisme

Activitats

Campanyes

¿QUIERES RECIBIR
NUESTRO NEWSLETTER?

Mantente siempre informado de todas las novedades.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad