Per què col·laborar?

Per què col·laborar amb Fundació Junts Autisme?

Fundació Junts Autisme és una entitat formada per famílies de persones amb autisme. L’organització funciona i se sustenta a través de donatius de persones físiques i jurídiques i pel copagament per part de les famílies dels diferents serveis que oferim als seus fills i filles.

Tot i això, aquests ingressos són insuficients per a poder fer tot el que fem i aconseguir els nostres objectius, arribar al màxim de persones possibles. No volem que el factor economic sigui un obstacle/inconvenient perquè una persona amb autisme i la seva família rebin la millor atenció possible. Per a donar el servei que oferim a les persones beneficiàries i a les seves famílies necessitem més recursos econòmics, materials i humans.

Gràcies al suport de particulars, fundacions privades, administració pública, empreses i altres entitats externes a la fundació hem pogut arribar fins aquí, però et necessitem, us necessitem per seguir avançant.

T'agradaria col·laborar amb nosaltres? Aquestes són les opcions que t'oferim per fer-ho.

Comparteix amb nosaltres el teu tresor més preuat. El teu temps.

Un dels millors regals que ens pots fer és el teu temps

Si vols aprendre sobre autisme i compartir moments inoblidables amb infants, joves i persones adultes amb TEA. Posant la teva experiència i coneixements al servei d’aquestes persones meravelloses que et necessiten, i divertint-te moltíssim al mateix temps… No t’ho pensis més.

Participa de “M’Apunto” el programa de voluntariat de Fundació Junts Autisme i ajuda a persones amb autisme i les seves famílies.

Ajuda’ns cada dia de l’any. Uneix-te a la família Junts Autisme.

Fent-te soci/a fas costat al nostre projecte els 365 dies de l’any i canvies la vida de moltes persones.

Amb una aportació recurrent anual de 80€ o trimestral de 20€ recolzes el projecte global de l’entitat durant tot l’any i afavoreixes l’estabilitat i projecció futura de la fundació. Compartirem amb tu les novetats de l’entitat i les activitats que organitzem de les quals podràs participar. Uneix-te a aquest viatge per millorar la vida de persones amb autisme.

Sabies que la teva quota d’associat està subjecta a avantatges fiscals? T’ho expliquem!

Gran o petita, la teva donació té molt valor per nosaltres.

Tot suma i amb la teva donació ens ajudaràs molt més del que t’ imagines. Sigui la quantitat que sigui, serà una contribució important.

Gràcies a les donacions espontànies de persones com tu millorem l’oferta i la diversitat dels serveis que oferim, mantenim la màxima qualitat d’aquests, evolucionem i ens superem cada dia. El teu suport és essencial perquè el nostre projecte pugui continuar endavant.

A més a més, la teva aportació et costarà molt poc. Podràs desgravar fins un 80% de les teves donacions.

Tens una empresa i cerques sumar-te a una causa solidària? Ajuda’ns a visibilitzar l’autisme.

Segur que des de la teva empresa ens pots ajudar de moltíssimes maneres.

Junts podem contribuir a crear una societat més justa i inclusiva per les persones amb autisme. Junts podem arribar molt més lluny. Les possibilitats de col·laboració són moltes: des d’oferir ajut amb els vostres serveis professionals en els diferents projectes de l’entitat fins a donar oportunitats laborals als nostres joves.

Hi ha molt a fer, tot és posar-se. Parlem?

Pots continuar millorant la qualitat de vida i el futur de persones amb autisme, quan ja no hi siguis.

Inclou a Fundació Junts Autisme en el teu testament solidari.

Si vols que el teu llegat serveixi per a continuar construint una societat més justa i inclusiva, si t’agradaria continuar millorant la vida de moltes persones i fer-les felices encara que ja no estiguis aquí, potser el testament solidari és una opció per a tu.

Dona continuïtat a la teva solidaritat i contribueix a crear un futur digne per persones amb autisme

La solidaritat no té limitis. Existeixen moltes altres formes de col·laborar.

Les necessitats dins d’una fundació com la nostra són molt grans i variades. 

Per això hem desenvolupat altres opcions de col·laboració que cobreixen altres aspectes: la divulgació, las conscienciaciói la difusió. Col·laboracions que ajuden a les nostres persones beneficiàries, però que també contribueixen a visibilitzar l’autisme i ajuden així a moltes altres persones fora de Fundació Junts Autisme.

Si tens una idea de com ajudar i no la trobes aquí, ens agradaria que ens l’expliquis! Escriu-nos a: [email protected]
o truca’ns per telèfon: 931 808 926.

¿QUIERES RECIBIR
NUESTRO NEWSLETTER?

Mantente siempre informado de todas las novedades.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad