Per què col·laborar?

Col·labora amb Junts Autisme

Necessitem el teu suport i hi ha diferents formes de col·laborar: donacions, associar-te, voluntariat o donant difusió.

Corazón para el autismo

Voluntariat

Voluntariat per ajudar a persones amb autisme i les seves famílies

Un dels millors regals que ens pots fer és el teu temps. Si vols aprendre i compartir moments amb infants i joves i divertir-te moltíssim, aquest és el teu lloc. Participa de “Cors Blaus” el projecte de voluntariat de Junts Autisme.

Associar-se

Fes-te soci/sòcia i recolza’ns els 365 dies de l’any

Amb la teva aportació trimestral estaràs recolzant el projecte de l’entitat durant tot l’any. T’informarem de les activitats, dels nous serveis, de les novetats que tinguem en matèria d’ofertes i tallers i seràs part de la nostra realitat.

Voluntarios para formar parte de la fundación por el autismo

Donacions

Donacions per recolzar el nostre projecte d’entitat

El teu suport és essencial perquè el projecte pugui seguir endavant. Amb la teva implicació i el teu interès podrem millorar els serveis que tenim i ampliar l’oferta per a poder donar suport a més infants i joves amb autisme i les seves famílies. 

Equipo de la fundación en formación contra el autismo

Patrocinis

Fes que la teva empresa s’impliqui amb l’autisme

La Fundació té moltes necessitats i estem segurs que des de la teva realitat empresarial ens pots ajudar de moltíssimes maneres. Parlem-ne i contribueix a crear una societat i un entorn més just i amable per a infants i joves amb autisme.

Coneix els Testimonis reals de Junts Autisme

A continuació pots veure algunes de les famílies de la Fundació i de quina manera, ajudant a Junts Autisme, les ajudes a elles. Gràcies!

bnr_bizum

VOLS REBRE
EL NOSTRE BULLETÍ?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad