Formacions

Compartint per millorar la vida de la persona amb TEA. Formacions per a professionals i famílies

A la Fundació Junts Autisme tenim una llarga trajectòria impartint formacions per a la intervenció en els trastorns de l’espectre de l’autisme.

Som un equip de professionals que, des del primer moment d’iniciar un suport a persones amb autisme i les seves famílies, vam entendre que també havíem d’aprendre a ensenyar i compartir el nostre coneixement, així com la nostra experiència.

Per transmetre aquest bagatge de manera entenedora perquè les persones ho puguin aprofitar al màxim utilitzem mètodes didàctics. L’objectiu és que tant els diferents professionals com les persones properes a la persona amb autisme aconsegueixin tenir la màxima autosuficiència a l’hora de relacionar-se i conviure amb ella.

Formacions presencials i en línia sobre autisme

Al llarg de l’any organitzem accions formatives presencials i en línia.

També fem assessoraments i formacions personalitzades en aquest àmbit i acompanyament en espais comunitaris, centres sanitaris, centres esportius, escoles, instituts i universitats.

Als centres educatius oferim formació específica en autisme tenint en compte les necessitats del centre i els objectius de la seva demanda. Alguns exemples de formacions impartides són:

  • Reconèixer i entendre què és l’autisme.
  • Formacions específiques en estratègies que funcionin dins l’aula.
  • Activitats de sensibilització amb un grup classe o a tot el centre.
  • Dotar al tutor/a d’eines personalitzades per un/a alumne/a amb TEA.

Un altre tipus de formacions i orientació que realitzem són les enfocades a la vida adulta de la persona amb TEA. Aquí, proposem als assistents de la formació/orientació canvis i adaptacions a fer en les relacions i rutines del dia a dia; analitzem casos específics per veure com millorar la qualitat de vida de la persona amb autisme i promoure l’autonomia, creem i compartim materials, etc.

També, organitzem formacions sobre temàtiques específiques convidant a ponents que són figures referents en l’àmbit de l’autisme tant de l’acadèmia com de la pràctica.

Escriu-nos al correu [email protected] demanant-nos el que necessites i prepararem una proposta formativa adaptada a la realitat del teu centre educatiu, empresa o situació familiar.

Segueix-nos a les nostres xarxes socials i podràs veure les formacions previstes per als propers mesos.

Serveis

Aquests són els serveis que oferim a la Fundació Junts Autisme per
acompanyar i donar suport a les persones amb autisme i les seves famílies.

¿QUIERES RECIBIR
NUESTRO NEWSLETTER?

Mantente siempre informado de todas las novedades.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad