Patrocinadors

Patrocinadors de Junts Autisme

Sense l’ajuda i suport dels patrocinadors de Junts Autisme seria gairebé impossible el nostre treball per les persones amb autisme

Junts Autisme és una realitat gràcies, en bona part, a la col·laboració i suport dels nostres patrocinadors, que ens ajuden any rere any perquè han tingut la capacitat d’entendre la importància de la nostra tasca tant amb nens i adolescents amb autisme com amb les seves famílies.

Si tens una empresa i vols col·laborar amb nosaltres de manera anual com a patrocinador, envia’ns un correu a info@juntsautisme.org i et donarem tots els detalls.

Moltes gràcies!

Patrocinador destacat

Patrocinador clave para la fundación

Agraïm especialment a Viñals Soler Industrias Cárnicas la signatura d’un conveni que beneficia la nostra entitat amb la donació anual. Amb aquesta quantitat, hem pogut augmentar el servei d’intervenció educativa infantil i plantejar-nos la possibilitat de crear una aula d’Integració Sensorial sota la responsabilitat d’una professional formada que, si tot va bé, obrirem a principis del curs 2019-2020.

Moltíssimes gràcies pel recolzament i la confiança!

VOLS REBRE
EL NOSTRE BULLETÍ?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad