Patrocinadors

Fonts de finançament, col·laboració i suport

Sense l’ajuda i el suport d’institucions públiques, fundacions, empreses privades i particulars seria molt difícil dur a terme el treball que fem per a les persones amb autisme i les seves famílies.

Fundació Junts Autisme és, en gran mesura, una realitat gràcies a la col·laboració i el suport d’aquestes institucions i entitats públiques, dels nostres mecenes i patrocinadors, així com de la nostra base social.

Totes elles han entès la importància de la nostra tasca amb la infància, adolescents i persones adultes amb autisme, ajudant-nos any rere any a continuar oferint els serveis que aquestes persones necessiten. A vegades finançant projectes existents, d’altres ajudant-nos a desenvolupar i impulsar projectes innovadors, amb l’objectiu de millorar la vida de les persones amb autisme i la de les seves famílies, afavorir la seva inclusió en comunitat, donar-los l’oportunitat de tenir una vida amb significat i visibilitzar al col·lectiu.

Suport institucional

Gairebé tots els projectes i serveis que oferim a Fundació Junts Autisme estan cofinançats amb fons i ajudes d’institucions i organismes públics. Aquest és el cas per exemple del Projecte d’Intervenció Psicoeducativa Especialitzada en Autisme, el Projecte EVI, el Projecte Vivim Junts, el Servei d’Oci i Respir per a Famílies o el Servei d’Integració Sensorial.

 

Fins avui, aquests projectes i serveis han estat cofinançats per:

Entitats i fundacions

Al llarg dels anys Fundació Junts Autisme ha rebut el suport econòmic per al finançament de projectes o per a l’adquisició de materials de diverses fundacions privades que treballen per a ajudar, millorar i impulsar el sector social local. També, hem rebut el suport institucional d’altres entitats dedicades a l’autisme.

 

Fundacions i entitats que han secundat o finançat els nostres projectes:

Sector empresarial

La col·laboració del sector empresarial és cada vegada més important i necessària per la nostra fundació.

 

Des de fa anys comptem amb diverses empreses que col·laboren de forma regular amb nosaltres, tant econòmicament, com amb béns i serveis professionals. També ens han donat suport, de manera puntual, empreses que han seleccionat els nostres projectes com a beneficiaris de les seves campanyes solidàries i de responsabilitat social corporativa.

 

Volem agrair a totes elles la seva valuosa ajuda i el compromís i la confiança que han dipositat en el treball de Fundació Junts Autisme tots aquests anys.

Si tens una empresa i vols:

  • Col·laborar econòmicament amb Fundació Junts Autisme de manera periòdica o puntual.
  • T’agradaria participar en algun dels nostres projectes amb els teus coneixements o serveis professionals.
  • Tens una idea per a ajudar-nos i ens la vols explicar…

Som aquí per escoltar-te! Posa’t en contacte amb nosaltres a [email protected]

Base social

La nostra base social és la medul·la espinal de l’entitat, aproximadament unes 500 persones, la majoria d’elles amistats i famílies de la fundació que amb el seu suport i aportacions anuals fan possible que puguem continuar funcionant, planificant, preveient, projectant… existint.

¿QUIERES RECIBIR
NUESTRO NEWSLETTER?

Mantente siempre informado de todas las novedades.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad