Intervenció psicoeducativa

Projectes d’intervenció per a persones amb autisme

Des de 2010, amb aquests projectes d’intervenció personalitzada apliquem metodologies científicament contrastades adaptades a cada persona i les seves necessitats.

Per què els infants i persones amb Trastorn de l’Espectre Autista aprenguin sovint és necessari un aprenentatge en un entorn molt estructurat amb la utilització de metodologies específiques i adaptacions tecnològiques i materials. L’objectiu és traslladar les habilitats apreses a entorns naturals, com l’aula ordinària o d’altres situacions de vida quotidiana i social.

En la intervenció utilitzem tècniques cognitives conductuals, metodologies, sistemes de comunicació i programes d’intervenció amb resultats científicament evidenciats dissenyades a partir de les característiques individuals de cada persona i adaptades a les seves necessitats. Aquestes metodologies s’escullen i apliquen depenent de l’edat de la persona amb autisme i de les seves característiques.

Cadascun d’aquests nens i nenes compta amb una coordinadora d’intervenció i amb un programa individualitzat, fet a mida, que té en compte els seus interessos, els seus gustos que té en compte les seves habilitats prèvies i les seves motivacions individuals per tal de facilitar el seu aprenentatge. En aquest programa s’especifiquen els diferents objectius a assolir.

Aquests objectius es revisen de manera mensual amb la coordinadora i l’equip de terapeutes que fan intervenció amb l’infant i es consensuen amb la família. Per finalitzar, serà important el treball interdisciplinari conjuntament amb altres professionals que atenen l’infant i amb la seva família. Es proposa la participació de la família dins les sessions d’intervenció.

Per a més informació envieu-nos un mail a [email protected]

VOLS REBRE
EL NOSTRE BULLETÍ?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad