Patronat

Patronat Fundació Junts Autisme

La Fundació Junts Autisme va néixer com a associació l’any 2010 a partir de la iniciativa d’un grup de famílies que feien front a les mancances existents en els serveis de l’administració pública per atendre els seus fills i filles amb TEA.

El grup de famílies es va organitzar com a associació i va començar creant serveis d’atenció a la seva infància i també serveis que elles, com a famílies, necessitaven. Aquests serveis es van anar adaptant i millorant a mesura que les necessitats de tots anaven canviant amb els anys.

L’associació es va constituir en Fundació l’any 2016 per decisió unànime de l’assemblea de socis amb l’objectiu de donar a l’entitat una millor acreditació social i una major garantia i seguretat patrimonial. És necessària i vital la constitució i creació d’entitats que cobreixin tot el territori, ja que les mancances de fa tretze anys, malauradament, encara són vigents avui dia.

En l’actualitat, el patronat de la nostra entitat està format per 8 persones, 4 mares i 4 pares de persones amb TEA, assegurant així el principi fundacional que va donar origen a la nostra entitat:

“Desenvolupar i implementar serveis especialitzats que garanteixin la qualitat de vida de les persones amb autisme i la de les seves famílies, la seva plena inclusió dins de la comunitat i sensibilitzar al conjunt de la societat sobre la realitat de l’autisme.”

Composició del Patronat de la Fundació Junts Autisme, Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya.

Presidenta
M. del Carme Garnica Pérez

Secretaria
Neus Payerol Gràcia

Patrons
Gemma Albesa Galtés
Roger Fontcuberta Mas
Jose Guillén Vázquez
Laura Novellas Viñals
Josep M. Soler Ferrer
Victor de Frutos Bosque

¿QUIERES RECIBIR
NUESTRO NEWSLETTER?

Mantente siempre informado de todas las novedades.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad