Testimonis

La veu i el rostre de Fundació Junts Autisme

Aquí trobareu alguns testimonis de les persones que formem part de la família Junts Autisme: familiars, equip professional, voluntariat i altres valuoses persones que ens donen suport en el dia a dia.

Les persones amb autisme a les que atenem a la fundació es troben a l’epicentre de tot el que fem i són la raó per la qual ens esforcem al màxim cada dia de l’any i també ho són les seves famílies.

Les famílies truquen a la nostra porta amb infinitat de dubtes i preocupacions i accepten el repte d’embarcar-se amb nosaltres en un procés llarg i dur per anar millorant la seva qualitat de vida i la dels seus fills i filles. Nosaltres som aquí per elles també. L’essència de la Fundació Junts Autisme és el factor humà, les persones són la nostra prioritat en tot moment.

No només les persones amb autisme i les seves famílies, sinó també l’equip professional i el voluntariat que treballen i s’esforcen cada dia per oferir el millor servei a les persones que atenen i per conscienciar a la societat sobre la realitat de l’autisme.

A tots vosaltres, gràcies de tot cor.

Els pares de la Júlia, Mayka i Jose

“Fundació Junts Autisme ens ha acompanyat en l’àmbit administratiu, educacional i
emocional”

La Mayka i en Jose tenen dos fills, la Júlia i en Xavier. La Júlia, de 17 anys, té autisme i episodis d’epilèpsia molt freqüents. Són una de les famílies fundadores de la Fundació Junts Autisme: “L’entitat sempre ha estat amb nosaltres en l’acompanyament i seguiment de la Júlia tant en l’àmbit terapèutic com emocional”.

Ara que la Júlia està iniciant la seva la vida adulta, la Mayka i en Jose defensen la necessitat fonamental de treballar perquè la Júlia tingui un futur digne i fan una crida, tant a les administracions públiques com a la societat civil, perquè es continuï recolzant a la fundació en la seva tasca d’acompanyar des de totes les vessants per a que les persones amb TEA gaudeixin dels seus drets.

L’Isabel, la mare d’en Mario

“Per a nosaltres el més important és que el nostre fill sigui feliç”

El Mario és un nen molt alegre. Li encanta fer bromes i a les terapeutes les distreu amb la seva picardia. Quan li diuen de treballar, ell deixa anar alguna frase que ha sentit en un conte: ”¡Qué ojos más grandes tienes…!” i els arrenca un somriure gegant.

El temps passa molt de pressa quan s’està amb ell. S’esforça moltíssim i no para d’aprendre coses. Sempre està disposat a jugar amb els companys i les companyes, passar-ho bé i fer abraçades. En Mario desprèn llum allà on va, i tot i que hi ha coses que li costen, és increïble la capacitat que té per aprendre i superar qualsevol obstacle. És un campió!

La Cristina, mare d’en Josep

“Per nosaltres la Fundació representa aquella família que mai no et jutja i que està sempre
al teu costat”

En Josep és un nen molt sociable i simpàtic. Li encanta pintar-se la cara, disfressar-se i jugar amb altres nens i nenes. Disfruta explicant coses, tot i que li costa una miqueta, però està treballant molt en aquest sentit. En Josep és un nen molt curiós, li agrada molt com sonen l’anglès i el rus i busca vídeos a YouTube per sentir parlar a persones en aquests idiomes.

Marian Garcia, directora tècnica Fundació Junts Autisme

“Per mi la fundació és qui m’ha vist créixer. Hem crescut juntes en l’àmbit professional i personal”

La Marian Garcia és la directora tècnica de la Fundació Junts Autisme. Mestra d’educació especial, té un Postgrau en Intervenció en TEA, un Màster en Trastorns del Llenguatge, un Màster en Logopèdia Educativa i ha participat com a professora en el Postgrau sobre Autisme de l’UDG i com a professora associada a la UAB.

És la coordinadora dels serveis que ofereix l’entitat. Revisa els objectius marcats per a cada persona beneficiària, alhora que coordina i organitza l’equip professional. També marca l’estratègia d’intervenció i serveis de la fundació. La Marian forma part de la família de Junts Autisme des del principi, any 2010, i ha tingut un paper molt important en el creixement i el desenvolupament d’aquesta.

Maria Abril, coordinadora Servei d'Integració Sensorial Fundació Junts Autisme

“Per mí Junts Autisme significa unió, unió amb les famílies i amb l’equip professional en el treball per millorar la qualitat de vida de les persones amb TEA”

La Maria Abril és terapeuta ocupacional especialitzada en integració sensorial i va començar amb la fundació l’ any 2016. La seva personalitat, dolça i enèrgica a la vegada, així com la seva sensibilitat i empatia li permeten establir una relació molt especial amb les persones a les que atén a la fundació. Amb la Maria vam iniciar el servei d’Integració Sensorial que en la actualitat dona servei a 22 persones amb TEA.

¿QUIERES RECIBIR
NUESTRO NEWSLETTER?

Mantente siempre informado de todas las novedades.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad