Testimonis

Testimonis de Junts Autisme

Aquesta és la veu i la cara de persones amb TEA, els seus familiars i les col·laboradores, treballadores i altres valuoses persones que donen suport en el dia a dia de Junts Autisme.

Cada acte i cada experiència té el seu impacte en la nostra família per seguir creixent i millorant. Cada nen i nena, i cada adolescent amb autisme són el centre de la fundació i raó per la qual ens esforcem. Però també ho són les seves famílies, que piquen a la nostra porta amb infinitat de dubtes i preocupacions i que accepten el repte d’embarcar-se amb nosaltres en un procés llarg i dur per anar millorant la qualitat de les seves vides.

Junts Autisme es fonamenta totalment en el factor humà i les persones són la prioritat en tot moment. No només les persones amb autisme i les seves famílies, sinó també els i les professionals i tot el cos de voluntariat que treballen i s’esforcen cada dia per una causa necessària per millorar i conscienciar a la societat.

A tots vosaltres, gràcies de tot cor.

Coneix els pares de la Júlia: Mayka i Jose

“Junts Autisme ens ha acompanyat a nivell administratiu, educacional… i EMOCIONAL”

La Mayka i en Jose tenen dos fills, la Júlia i en Xavier. La Júlia té 14 anys, autisme i episodis d’epilèpsia molt freqüents. Són una de les famílies fundadores de la Fundació Junts Autisme: “L’entitat sempre ha estat amb nosaltres en l’acompanyament i seguiment de la Júlia tant a nivell terapèutic com emocional”.

Ara que s’acosta la vida adulta de la Júlia, la Mayka i en Jose creuen que és fonamental treballar perquè la Júlia tingui un futur digne i fan una crida tant a les administracions públiques com a la societat civil perquè es continuï recolzant la Fundació per seguir defensant els drets d’infants i joves com la seva filla.

Coneix la mare d'en Mario: Isabel

“Per a nosaltres el més important és que el nostre fill sigui feliç”

Abans de veure el testimoni de la seva mare, et descriurem a en Mario: és un nen molt alegre. Li encanta fer bromes i a les terapeutes les distreu amb la seva picardia: quan li diuen de treballar, ell deixa anar alguna frase que ha sentit en un conte “qué ojos más grandes tienes…” i els arrenca un somriure gegant.

El temps passa molt de pressa quan s’està amb ell. S’esforça moltíssim i no para d’aprendre coses. Sempre està disposat a jugar amb els companys i les companyes, passar-ho bé i fer abraçades. En Mario desprèn llum allà on va, i tot i que hi ha coses que li costen, és increïble la capacitat que té per aprendre i superar qualsevol obstacle. És un campió!

En Josep i la seva mare Cristina

“Per nosaltres la Fundació representa aquella família que mai no et jutja i que està sempre al teu costat”

En Josep és un nen molt sociable i simpàtic. Li encanta pintar-se la cara, disfressar-se, jugar amb altres nens i nenes. Li agrada explicar coses, tot i que li costa una miqueta, però estar treballant molt en aquest sentit! Li agrada molt com sonen l’anglès i el rus i busca vídeos a YouTube per sentir parlar a persones en aquests idiomes. És un nen molt curiós! 🙂

Testimonis de treballadors i voluntaris de Junts Autisme

Marian, a Junts des de 2010

La Marian Garcia és la Directora Tècnica de la Fundació Junts Autisme. Mestra d’Educació Especial, té un postgrau en intervenció en TEA, un Màster en Trastorns del Llenguatge i actualment també és professora associada a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Coordina tot l’equip de terapeutes, psicòlogues i educadores; és la ideòloga de l’estructura del Projecte EVI, el programa d’adults i revisa els objectius marcats per a cada infant, alhora que organitza l’equip i també marca l’estratègia d’intervenció i serveis a la Fundació. La Marian està a la Fundació des del principi, i ha ajudat a fer-la créixer fins on és ara. Gràcies Marian!!

Maria Abril – a Junts des de 2016

BIO
La Maria Abril és terapeuta ocupacional especialitzada en Integració Sensorial. La seva dolçor i la seva empatia li permeten establir una relació preciosa amb els nens, nenes i adults de la Fundació. Amb la Maria hem pogut iniciar el servei d’Integració Sensorial que, en aquests moments, ajuda a 11 nens i nenes. Gràcies, Maria!

VOLS REBRE
EL NOSTRE BULLETÍ?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad