Política de Privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

La present política de protecció de dades regula el tractament de dades que realitza la Fundació Junts Autisme de les dades que pugui recollir en el seu portal web.

Identitat del responsable del tractament

Fundació Junts Autisme
Carrer Auterive
Edifici Xifré 1a planta s/n
08350 Arenys de Mar – Barcelona
Correu electrònic: [email protected]

Finalitat del tractaments de dades

Les dades que faciliteu a la Fundació Junts Autisme per diferents mitjans, formularis de contacte, enquestes o procediments utilitzats durant la recollida, es realitza d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades i amb l’única finalitat de prestar els serveis sol·licitats. En cadascun d’aquests mitjans l’informem detalladament de la finalitat del tractament de les dades que es duen a terme únicament i exclusivament si ens heu autoritzat aquest tractament.

Fundació Junts Autisme garanteix que tant els fitxers i els programes, com els equips i locals que intervenen en el procés de tractament de les dades registrades compleixen els requisits d”integritat i seguretat establerts en la normativa vigent en tot moment.

Les comunicacions de dades de caràcter personal a la Fundació Junts Autisme mitjançant la nostra web www.juntsautisme.org es produeixen sempre dins d”un entorn segur i garantim el xifrat de la informació facilitada i la integritat de les dades transmeses.

¿QUIERES RECIBIR
NUESTRO NEWSLETTER?

Mantente siempre informado de todas las novedades.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad