1es Jornades online especialitzades en TEA de Junts Autisme

  • En el marc del Dia Mundial de l’Autisme, la Fundació Junts Autisme presenta unes jornades de contingut pluridisciplinar i amb ponents de primera categoria
  • S’ abordarà el TEA des de diferents perspectives: edat adulta i grans necessitats de suport, adolescència sense discapacitat intel·lectual associada, educació inclusiva, creixement i genètica.

Els propers dies 9 i 10 d’abril des de la Fundació Junts Autisme orgnaitzem les Primeres Jornades Online especialitzades en TEA. La intenció és abordar la condició des de múltiples perspectives que puguin influir a les àrees de convivència i participació de totes les persones.

Ponents de luxe

Els i les ponents de les jornades seran: Marian Garcia i Anna Amor, directora tècnica i coordinadora del projecte de transició a la vida adulta de l’entitat, que parlaran sobre aquest projecte i els beneficis que està tenint en els nois. Alex Escolá, psicòleg i desenvolupador de l’App per treballar Teoria de la Mend AutisMIND. Silvana Corso, mestra, educadora i gran defensora de la inclusió escolar així com desenvolupadora de diferents metodologies i protocols per garantir-la. Amaia Hervás, psicòloga i psiquiatra especialitzada en autisme, directora de l’àrea TEA de l’Hospital Mútua de Terrassa i investigadora. Ángel Carracedo, expert en el camp de la genètica i investigació en trastorns del neurodesenvolupament a la Universidade de Santiago.

Els temes que tractarem

Les ponències seran molt variades i volen exposar la realitat del TEA des de diferents perspectives i seguint metodologies que s’estan provant útils i efectives a la pràctica.

Les jornades s’obriran amb la ponència de Marian Garcia i Anna Amor que explicaran el programa de transició a la vida adulta (Projecte EVI) de l’entitat. La innovació d’aquest programa rau en la participació directa dels i les joves del projecte dins la seva comunitat i com aquesta participació ha generat sinèrgies i relacions que han desembocat en oportunitats pre-laborals.

Álex Escolá abordarà l’Aolescència en joves amb TEA sense discapacitat intel·lectual associada, els canvis que s’experimenten en aquestes edats i les estratègies sobre com gestionar-los de la millor manera possible.

Silvana Corso parlarà de la inclusió educativa des d’una perspectiva de gestió: com adaptar les escoles per què siguin inclusives i quin paper ha de tenir cada participant d’aquest procés.

El dia10/04 la Dra.Amaia Hervás obrirà la jornada amb una conferència sobre les necessitats que presenten les persones amb TEA durant les diferentes estapes del seu cicle vital.

Les jornades conclouran amb la conferència d’Angel Carracedo sobre la genètica dels TEA i els avenços científics en aquesta àrea.

Jornades online internacionals

El preu de les jornades és de 75€ (2 dies no soci), 60€ (1 dia no soci), 60€ (2 dies soci) i 45€ (1 dia soci).

Les jornades es realitzaran mitjançant la plataforma zoom i seran en castellà per facilitar l’accés a les mateixes a persones d’iberoamèrica.

Les persones que s’inscriguin rebran accés a la plataforma de formació de nova creació TEAEduca (especialitzada en TEA) que els oferirà la possibilitat de veure els continguts en directe i després tants cops com vulguin durant una setmana.

Més informació i inscripcions obertes a: https://juntsautisme.org/jornades/

Junts Autisme

VEURE TOTS ELS POSTS

¿QUIERES RECIBIR
NUESTRO NEWSLETTER?

Mantente siempre informado de todas las novedades.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad