Avis Legal

AVÍS LEGAL

Identificació i titularitat

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, el titular exposa les seves dades identificatives.

Titular: FUNDACIO JUNTS AUTISME
NIF: G65463366
Inscrita en el registre mercantil de registre de Fundacions de la Generalitat.
Nombre 3013, tom, llibre, secció, foli, full, inscripció.
Domicili: Carrer Auterive, edifici Xifré 1a Planta, s/n – 08350 Arenys de Mar –
Barcelona (Espanya)
Correu electrònic: [email protected]
Telèfon de contacte: 931.808.926
Lloc web: https://juntsautisme.org

Condicions d’us

La utilització del lloc web li atorga la condició d’Usuari i implica l’acceptació completa de totes les clàusules i condicions d’us incloses en les pàgines:
– Avís legal
– Política de privacitat
– Política de cookies

Si no estigués d’acord amb totes i cadascuna d’aquestes clàusules i condicions abstingui d’utilitzar aquest lloc web.

L’accés a aquest lloc web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb FUNDACIÓ JUNTS AUTISME.

A través d’aquest lloc web, el titular li facilita l’accés i la utilització de diversos continguts que el titular o els seus col·laboradors han publicat per mitjà d’internet.

A aquest efecte, vostè està obligat i compromès a NO utilitzar qualsevol dels continguts del lloc web amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest avís legal o per la legislació vigent, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propis o contractats per FUNDACIÓ JUNTS AUTISME, d’altres usuaris o de qualsevol usuari d’internet.

El Titular es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris que vulnerin la legislació vigent, lesius dels drets o interessos de tercers o que, al seu parer, no resultin adequats per a la seva publicació.

FUNDACIO JUNTS AUTISME no serà responsable de les opinions abocades pels usuaris a través de sistema de comentaris, xarxes socials o altres eines de participació, d’acord amb el que preveu la normativa d’aplicació.

Mesures de seguretat

Les dades personals que faciliti al Titular poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la titularitat correspon en exclusiva a FUNDACIO JUNTS AUTISME, que assumeix totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d’acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades.

No obstant això, ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a internet no són enterament fiables i que, per tant el Titular no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos tot i que el Titular posa tots els mitjans necessaris i pren les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d’aquests elements nocius.

Tractament de dades personals

Vostè pot consultar tota la informació relativa al tractament de dades personals que recull el Titular a la pàgina de política de privacitat.

Continguts

El Titular ha obtingut la informació, el contingut multimèdia i els materials inclosos al lloc web de fonts que considera fiables, però, si bé ha pres totes les mesures raonables per assegurar que la informació continguda és correcta, el Titular no garanteix que sigui exacta, completa o actualitzada. FUNDACIÓ JUNTS AUTISME declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la informació continguda en les pàgines d’aquest lloc web.

Queda prohibit transmetre o enviar a través del lloc web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics o missatges que, en general, afectin o violin drets del Titular o de tercers.

Els continguts de https://juntsautisme.org tenen únicament una finalitat informativa i sota cap circumstància han d’usar-n’hi considerar com a oferta de venda, sol·licitud d’una oferta de compra ni recomanació per fer qualsevol altra operació, llevat que així s’indiqui expressament.

FUNDACIÓ JUNTS AUTISME es reserva el dret a modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut de https://juntsautisme.org, els vincles o la informació obtinguda a través del lloc web, sense necessitat de previ avís.

FUNDACIÓ JUNTS AUTISME no és responsable dels danys i perjudicis que es puguin derivar de la utilització de la informació del lloc web o de la continguda en les xarxes socials del Titular.

Política de galetes

A la pàgina política de galetes pot consultar tota la informació relativa a la política de recollida i tractament de les galetes.

Enllaços a altres llocs web

El Titular pot proporcionar accés a llocs web de tercers mitjançant enllaços amb la finalitat exclusiva d’informar sobre l’existència d’altres fonts d’informació a Internet en què podrà ampliar les dades ofertes en el lloc web.

Aquests enllaços a altres llocs web no suposen en cap cas un suggeriment o recomanació perquè vostè visiti les pàgines web de destinació, que estan fora de control de la persona titular, per la qual cosa FUNDACIÓ JUNTS AUTISME no és responsable del contingut dels llocs web vinculats ni del resultat que s’obtingui en seguir els enllaços.

Així mateix, FUNDACIÓ JUNTS AUTISME no respon dels enllaços o enllaços ubicats en els llocs web vinculats als que li proporciona accés.

L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre FUNDACIÓ JUNTS AUTISME i el propietari del lloc en què s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part del Titular dels seus continguts o serveis.
Si accedeix a un lloc web extern des d’un enllaç que trobi en https:// juntsautisme.org vostè haurà de llegir la mateixa política de privacitat de l’altre lloc web que pot ser diferent de la d’aquest lloc web.

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets estan reservats.
Tot accés a aquest lloc web està subjecte a les següents condicions: la reproducció, emmagatzematge permanent i la difusió dels continguts o qualsevol altre us que tingui finalitat pública o comercial queda expressament prohibida sense el consentiment previ exprés i per escrit de FUNDACIÓ JUNTS AUTISME.

Limitació de responsabilitat

La informació i serveis inclosos o disponibles a través d’aquest lloc web poden incloure incorreccions o errors tipogràfics. De forma periòdica el titular incorpora millores i / o canvis a la informació continguda i / o als serveis que pot introduir en qualsevol moment.

El Titular no declara ni garanteix que els serveis o continguts siguin interromputs o que estiguin lliures d’errors, que els defectes siguin corregits, o que el servei o el servidor que ho posa a disposició estiguin lliures de virus o altres components nocius sense perjudici que el titular realitza tots els esforços a evitar aquest tipus d’incidents.

FUNDACIÓ JUNTS AUTISME declina qualsevol responsabilitat en cas que existeixin interrupcions o un mal funcionament dels serveis o continguts oferts a internet, qualsevol que sigui la causa. Així mateix, el titular no es fa responsable per caigudes de la xarxa, pèrdues de negoci a conseqüència d’aquestes caigudes, suspensions temporals de fluid elèctric o qualsevol altre tipus de dany indirecte que et pugui ser causat per causes alienes al Titular.

Abans de prendre decisions i / o accions amb base a la informació inclosa en el lloc web, el titular li recomana comprovar i contrastar la informació rebuda amb altres fonts.

Dret d’exclusió

FUNDACIÓ JUNTS AUTISME es reserva el dret a denegar o retirar l’accés al lloc web i els serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin qualsevol de les condicions d’aquest avís legal.

Jurisdicció

Aquest avís legal es regeix íntegrament per la legislació espanyola.

Contacte

En cas que vostè tingui qualsevol dubte sobre aquestes condicions legals o vulgui fer qualsevol comentari sobre aquest lloc web, pot enviar un missatge de correu electrònic a l’adreça: [email protected].

¿QUIERES RECIBIR
NUESTRO NEWSLETTER?

Mantente siempre informado de todas las novedades.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad