Torna “Entre famílies” a Junts Autisme

Un espai per compartir, aprendre, apoderar-nos i créixer

En el moment en que es sospita que el nostre fill o filla podria tenir autisme se’ns obren una infinitat d’interrogants: què és l’autisme? Què li passarà al meu fill? Quin futur tindrà la meva filla? Com la puc ajudar? Com em poden ajudar a mi? Només ens passa a nosaltres? Què dirà la família? Què passarà a partir d’ara?

Quan tot trontolla és molt positiu compartir i estar en un espai amb famílies amb les que compartim la mateixa situació o bé famílies que ja han passat per això i volen aprendre i informar-se més sobre l’autisme.

 Aquest espai és “Entre famílies”, un moment per a mares, pares i familiars d’infants amb autisme on explicarem què és, d’on ve i què es pot fer per acompanyar i ajudar de la millor manera possible la persona que en té, i on, també i sobretot, compartirem vivències, opinions, sentiments, dubtes i esperances.

“Entre famílies” és un espai d’assessorament conjunt acompanyades i acompanyats per una psicòloga professional especialitzada en autisme.

Quan són les sessions?

Un dissabte al mes es realitza el casal de 10:30 a 13:30 per nens i nenes de 3 a 6 anys. L’ “Entre famílies” es farà durant aquest espai per tal de facilitar l’assistència de les famílies. No caldrà que el vostre fill/a estigui apuntat al casal per poder assistir, el vostre infant estarà atès per les professionals i persones voluntàries del casal.

Quan comença i quant dura?

Començarem el proper dia 20 de novembre i seran entre 5 i 6 sessions depenent de la dinàmica del grup. Actualment queden places lliures.

Les sessions seran al C/ Josep Anselm Clavé nº 17, a Arenys de Mar.

Quant costa?

Els preus són:

      – Per a famílies sòcies (la quota de família sòcia és de 80€ anuals) és gratuït.

      – Per a les famílies no sòcies: 40€ tot el curs.

Si per la raó que fos, aquest horari no us anés bé, també estem valorant la possibilitat d’obrir un altre grup un dijous al mes de 19:30 a 21:30.

Podeu demanar més informació, fer consultes o inscriure-us escrivint un mail [email protected] o bé trucant al 931 808 926.

Junts Autisme

VEURE TOTS ELS POSTS

¿QUIERES RECIBIR
NUESTRO NEWSLETTER?

Mantente siempre informado de todas las novedades.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad