Fes-te soci

Uneix-te a la família de Fundació Junts Autisme.
Fes-te soci.

Fundació Junts Autisme és una entitat formada per famílies de persones amb autisme. La nostra base social, integrada per amics, familiars i persones pròximes a la fundació, és essencial per continuar funcionant i treballant per a millorar la qualitat de vida i el futur de les persones amb autisme i de les seves famílies.

Les quotes anuals dels socis són molt importants per a nosaltres perquè són aportacions econòmiques regulars que ens aporten estabilitat i ens permeten programar serveis i activitats d’un any per a un altre garantint així la continuïtat de la nostra proposta.

A més, legitimen el nostre treball i ens enforteixen com a entitat davant organismes públics, institucions del tercer sector, organitzacions sense ànim de lucre, fundacions i la societat en general.

Amb una aportació anual de 80 € ens ajudes a assegurar:

 • Uns ingressos estables que ens permeten mantenir la qualitat i diversitat dels serveis que oferim.
 • Ser previsors i poder projectar mirant al futur.
 • Mantenir unes tarifes assequibles per les famílies i ajudar a aquelles que es troben en situacions econòmiques vulnerables, garantint així la universalitat d’accés a aquests serveis sense deixar ningú enrere.
 • Un avui i un demà feliç, estable i digne per les persones beneficiàries de la fundació.

Per la nostra part una vegada siguis part de la família Junts Autisme rebràs:

 • Informació regular d’interès sobre l’autisme.
 • Informació de les activitats que organitzem en les quals podràs participar (formacions, activitats d’oci, ioga, etc.)
 • Memòries anuals de l’entitat on podràs veure on i com invertim el teu ajut.
 • Avantatges fiscals

  Vols associar-te?

  Omple els següents camps:  captcha

  Amb la solidaritat tothom guanya

  Perquè des de l’1 de gener del 2020 pots desgravar-te fins al 80% de les donacions que realitzis (Reial decret llei 17/2020 del 5 de maig de 2020).

  Això significa que Hisenda et retornarà un percentatge major de les donacions que realitzis i a més premiarà la teva fidelitat cap a l’entitat si col·labores de manera continuada amb nosaltres tres anys o més, augmentat el percentatge de la desgravació.

  Si resideixes en una comunitat autònoma subjecta a un règim foral particular o que ha establert deduccions addicionals per donació a fundacions i organitzacions sense ànim de lucre, les deduccions poden ser diferents.

  Quins són els avantatges fiscals de ser solidari?

  Si ets particular…

  Si fa més de 3 anys que contribueixes amb Fundació Junts Autisme, la teva desgravació en aquest últim tram incrementarà fins al 40%.

  T’ho expliquem amb un exemple:

  Donant 100€:

  La teva despesa és de 20€ (Hisenda et retornarà 80€).

  És a dir, et desgravaràs un 80%.

  Si ets una empresa

  Sol·licita el teu certificat de desgravació fiscal aquí administració@juntsautisme.org indicant el número de telèfon que vas donar a l’hora de fer-te soci i el teu DNI.

  Amb aquesta millora fiscal, guanyem tots.

  Llegir més

  Quina casella de la meva Declaració de la Renda he de completar per poder desgravar la meva col·laboració econòmica amb la Fundació Junts Autisme?

  Llegir més

  Si necessites més informació sobre com fer-te soci escriu-nos a: [email protected]
  o truca’ns per telèfon: 931 808 926.

  ¿QUIERES RECIBIR
  NUESTRO NEWSLETTER?

  Mantente siempre informado de todas las novedades.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
  Privacidad