Fes un donatiu

Gran o petita, la teva donació pot canviar vides

El suport de persones solidàries com tu és essencial perquè el projecte global de l’entitat pugui continuar endavant.

Ens permet millorar l’oferta i la diversitat dels serveis, mantenir la màxima qualitat d’aquests, garantir la continuïtat en l’atenció i evolucionar per superar-nos cada dia.

Tot suma, i amb l’ajut de moltes persones com tu podem aconseguir molt, seguirem avançant per canviar l’avui i el demà de les persones beneficiàries a les que donem servei. A més, contribuïm a crear societats més justes, més equilibrades i més inclusives.

Per què confiar en nosaltres?

Fent la teva donació solidària a Fundació Junts Autisme estàs contribuint a un projecte global de suport a persones amb autisme i les seves famílies amb més de catorce anys de trajectòria. Al llarg d’aquests anys hem treballat molt i hem construït una gran família, de la qual ens sentim molt orgullosos.

Al llarg d’aquests anys hem…

  • Ajudat a més de 1.000 famílies dins i fora de l’entitat.
  • Donat formacions a més de 500 professionals.
  • Treballant i col·laborat amb més de 40 professionals.
  • Comptat amb l’ajut de més de 100 persones voluntàries.

Aquestes xifres son manifest del nostre compromís i solidesa. Amb la teva donació estaràs ajudant a una de les fundacions més actives de Catalunya, una entitat que es mou, que creix i que construeix de forma eficient recursos, ajudes i projectes per millorar la qualitat de vida de persones amb autisme i les seves famílies.

Som transparents en tot el que fem, un altre dels nostres compromisos. Les nostres portes sempre estan obertes a qualsevol que vulgui saber més. Pots visitar-nos quan vulguis, t’ensenyarem el nostre projecte i coneixeràs al nostre meravellós equip humà. També, pots consultar la nostra pàgina de transparència on trobaràs les memòries i les auditories anuals de l’entitat.

Si converteixes la teva aportació en recurrent associant-te a Fundació Junts Autisme, ens ajudaràs 365 dies a l’any!

Amb la solidaritat tothom guanya

Perquè des de l’1 de gener del 2020 pots desgravar-te fins al 80% de les donacions que realitzis (Reial decret llei 17/2020 del 5 de maig de 2020).

Això significa que Hisenda et retornarà un percentatge major de les donacions que realitzis i a més premiarà la teva fidelitat cap a l’entitat si col·labores de manera continuada amb nosaltres tres anys o més, augmentat el percentatge de la desgravació.

Si resideixes en una comunitat autònoma subjecta a un règim foral particular o que ha establert deduccions addicionals per donació a fundacions i organitzacions sense ànim de lucre, les deduccions poden ser diferents.

Quins són els avantatges fiscals de ser solidari?

Si ets particular…

Si fa més de 3 anys que contribueixes amb Fundació Junts Autisme, la teva desgravació en aquest últim tram incrementarà fins al 40%.

T’ho expliquem amb un exemple:

Donant 100€:

La teva despesa és de 20€ (Hisenda et retornarà 80€).

És a dir, et desgravaràs un 80%.

Si ets una empresa

Sol·licita el teu certificat de desgravació fiscal aquí administració@juntsautisme.org indicant el número de telèfon que vas donar a l’hora de fer la donació i el teu DNI.

Amb aquesta millora fiscal, guanyem tots.

Llegir més

Quina casella de la meva Declaració de la Renda he de completar per poder desgravar la meva col·laboració econòmica amb la Fundació Junts Autisme?

Llegir més

Si necessites més informació sobre com fer un donatiu escriu-nos a: [email protected]
o truca’ns per telèfon: 931 808 926.

¿QUIERES RECIBIR
NUESTRO NEWSLETTER?

Mantente siempre informado de todas las novedades.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad