Stella Maris: Innovació per a adults amb autisme

Des de Junts Autisme fa molt temps que busquem un espai on posar en marxa un projecte de vivenda inclusiva i participativa en la comunitat per a persones adultes amb autisme.

Aquest edifici havia de ser La Raureta però per motius derivats de la pandèmia i la necessitat de la DGAIA de disposar-ne finalment no va poder ser, després de molts anys de feina.

L’Ajuntament, molt disposat a ajudar-nos, es va compremetre amb l’entitat a cedir-nos l’Edifici de l’Stella Maris: un edifici molt cèntric, molt gran i amb moltes possibilitats al centre d’Arenys.

La nostra intenció és poder fer-hi una llar residència amb algunes sales per fer tallers per a persones adultes amb autisme en un entorn comunitari únic.

Aquesta llar estaria al centre del poble, cosa que facilitaria molt l’accés de les persones als principals serveis i la generació d’una xarxa de suport veïnal que ajudaria moltíssim un cop els referents principals d’aquestes persones ja no hi fóssin. Seguim treballant perquè esdevingui una realitat!

Vols saber quin és el nostre projecte? Mira-ho aquí!

Junts Autisme

VEURE TOTS ELS POSTS

VOLS REBRE
EL NOSTRE BUTLLETÍ?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad