Intervenció personalitzada

Serveis

Ayuda a familias

Intervenció personalitzada

No hi ha dos casos exactament iguals i utilitzem el programa individualitzat més adient per fer una intervenció personalitzada a la persona amb autisme en concret

Un cop hem analitzat el cas concret d’una persona amb autisme o altres trastorns de l’espectre TEA, ja podem ajudar que aprengui i segueixi formant-se. ¿Com? Amb la metodologia i la tecnologia adient.

Dibujo sobre la intervención especializada en Junts Autisme

Metodologies pedagògiques per persones amb autisme

Per què els infants, joves i adults amb autisme aprenguin sovint és necessari un aprenentatge en un entorn molt estructurat amb la utilització de metodologies específiques i adaptacions tecnològiques i materials. L’objectiu és traslladar les habilitats apreses a entorns naturals, com l’aula ordinària o d’altres situacions de vida quotidiana i social

En la intervenció utilitzem tècniques cognitiu-conductuals, metodologies, sistemes de comunicació i programes d’intervenció amb resultats científicament evidenciats dissenyades a partir de les característiques individuals de cada persona i adaptades a les seves necessitats. Aquestes metodologies s’escullen i apliquen depenent de l’edat de la persona amb autisme i de les seves característiques. Alguns d’aquests són: ABA, TEACCH, PECS i DENVER.

Programes individualitzats per persones amb autisme

Cadascun d’aquests nens i nenes compta amb una coordinadora d’intervenció i amb un programa individualitzat, fet a mida, que té en compte els seus interessos, els seus gustos, les seves habilitats prèvies i les seves motivacions individuals per tal de facilitar el seu aprenentatge. En aquest programa s’especifiquen els diferents objectius a assolir. Els objectius es revisen de manera mensual amb consens amb la família, l’equip de professionals de la fundació i altres agents implicats, com els professionals de l’escola o d’altres àmbits.

Servei de suport en l’educació per a persones amb autisme

Des de Junts Autisme defensem l’assistència a l’escola ordinària dels infants amb autisme: creiem que és vital tant per al seu aprenentatge i la seva inclusió, com pel dels seus companys.

LA NOSTRA ESTRATÈGIA: Actuació educativa personalitzada i especialitzada. Atenem tant als alumnes com als professionals que hi treballen, dins i fora de les aules.

Tots els infants de Junts Autisme reben suport en l’educació. A més, aquest any 2018 gràcies al conveni amb el departament d’ensenyament 10 nens i nenes han rebut atenció directa dels i les nostres professionals dins les seves escoles.

El proyecto Junts amb tu de la fundación

Informació i orientació

Informació i orientació

Intervenció personalitzada

Intervenció personalitzada

Suport en la transició a la vida adulta

Suport en la transició a la vida adulta

Impressió diagnóstica

Impressió diagnóstica

VOLS REBRE
EL NOSTRE BULLETÍ?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad