Activitats d’oci

Activitats d’oci per a nens i adolescents amb autisme

Organitzem plans per nens i adolescents amb autisme o altres trastorns de l’espectre TEA perquè, a més d’aprendre, també es diverteixin.

Disposar d’espais o moments on gaudir amb tranquil·litat és sinònim de qualitat de vida. Des de la fundació procurem que les persones amb autisme i les seves famílies també tinguin aquesta part tant valuosa del dia a dia. Per a això organitzem activitats d’oci i de lleure inclusiu adaptades a les seves necessitats.

Activitats d’oci per nens amb autisme

En el cas dels infants, les activitats solen tenir lloc en entorns no exclusius per a persones amb autisme i són el casal dels caps de setmana i unes colònies anuals. Organitzem activitats grupals en entorns a l’aire lliure, envoltats de natura i amb una agenda pensada perquè es diverteixin i comptin en tot moment amb una supervisió total.

Actividades en el exterior de ocio

Activitats d’oci per adolescents amb autisme

En el cas dels adolescents, procurem que facin activitats pròpies dels joves, com anar al cinema, a comprar o a fer un mos. Això ho anomenem Espai jove i té lloc els caps de setmana. També, a l’estiu organitzem el Kasal jove.  

Totes les activitats que duem a terme les anirem anunciant a través d’aquesta web o de les diferents xarxes socials que la Fundació Junts Autisme.

Per a més informació envieu-nos un mail a info@juntsautisme.org

Diagnòstic

Diagnòstic

Projectes d'intervenció

Projectes d’intervenció

Integració sensorial

Integració sensorial

Vida adulta

Vida adulta

Assistència personal

Assistència personal

Ajuda a les famílies

Ajuda a les famílies

Formacions

Formacions

VOLS REBRE
EL NOSTRE BULLETÍ?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad