Serveis

Serveis

Serveis per donar-te suport

Oferim serveis professionals per informar, assessorar, diagnosticar, formar i donar suport perquè les persones amb autisme es diverteixin i milloren la seva qualitat de vida

Junts Autisme té l’objectiu d’oferir serveis especialitzats i de qualitat a nens, nenes i joves amb autisme. Aquests serveis han de donar suport a aquestes persones i les seves famílies a poder conduir una vida el màxim d’autònoma, independent i serena possible durant totes les etapes vitals.

Estem aquí per ajudar-te. Som un equip de professionals i col·laboradors reunits i motivats per l’objectiu comú d’aprendre sobre l’autisme i ajudar a qui ho necessita. Però no ho fem de qualsevol forma.

La nostra experiència acumulada de molts anys ha fet que ens organitzem per poder oferir diferents accions i serveis clau per cada moment de la vida d’una persona amb autisme i per ajudar a les famílies en cada fase i dificultat que es pot anar trobant en el camí.

Actividades de ocio grupales para personas con autismo

Ajuda als infants i joves amb autisme!

COL·LABORA AMB UNA DONACIÓ

Diagnòstic

Diagnòstic

Intervenció

Intervenció

Integració sensorial

Integració sensorial

Activitats d’oci

Activitats d’oci

Vida adulta

Vida adulta

Assistència Personal

Assistència Personal

Suport a les famílies

Ajuda a les famílies

Formacions

Formacions

VOLS REBRE
EL NOSTRE NEWSLETTER?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad