Benvinguts a la Fundació Junts Autisme

Jornades: Silvana Mabel Corso

silvana_corso

SILVANA MABEL CORSO

Professora d’Història. Especialista Superior Universitària en Intervenció Educativa davant de Trastorns de l’Aprenentatge i Estratègies d’Inclusió Educativa. Diploma Superior en Necessitats Educatives i Pràctiques Inclusives en Trastorns de l’Espectre de l’Autisme. Inclusió Educativa i Diversitat. Trastorns del Llenguatge en l’infant, Abordatge Neuropsicològic. Especialització en TIC i Educació. Màster Iberoamericà en Integració de Persones amb Discapacitat. Diplomatura en Disseny Universal per l’Aprenentatge.
Realitza des de fa més de 15 anys diferents cursos d’especialització i assessorament en diferents àrees relacionades amb l’educació com són Adolescència, Ciències Socials, Convivència i tutories, Discapacitat i integració, Gestió, Metodologia o Tecnologia i comunicació. 
Silvana Corso també ha fet diferents exposicions i conferències a nivell nacional i internacional. Ofereix assessorament per tal d’abordar el malestar educatiu actual. És docent-tutora i coordinadora de tutories a escoles. Autora de diferents articles i llibres referents a tutories, TIC i educació, metodologia, discapacitat i família.
El 2017 va ser finalista del Premi Global Teacher Prize de reconeixement a les millor pràctiques docents a arreu del món.

Inscripcions

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ D’INSCRIPCIONS

  • Només es realitzarà el reemborsament en casos excepcionals aprovats pel patronat de l’entitat
  • Les devolucions o abonaments corresponents hauran de ser sol·licitats abans de l’inici de les jornades, en cas de que s’autoritzéssin per circumstàncies excepcionals, es realitzaran un cop finalitzades les jornades
  • Els canvis de nom dels i les participants a les jornades estan permesos fins el dia 2 d’abril de 2021 (inclòs)
  • Les cancel·lacions i canvis de nom han de realitzar-se per escrit i ser comunicades a l’email comunicacio@juntsautisme.org

 

TIPUS DE PAGAMENT

  • Mitjançant el formulari del web (plataforma de pagament Stripe)
  • Mitjançant transferència bancària: és imprescindible que ens envii còpia de la transferència al correu electrònic comunicacio@juntsautisme.org, indicant nom, cognoms, DNI i el tipus d’inscripcions. IMPORTANT: la inscripció s’haurà de fer igualment mitjançant el formulari de la web i s’haurà de sel·leccionar “Pagament per transferència” al mètode de pagament. Un cop comprovem l’ingrés al compte corrent de l’entiat es notificarà la confirmació de la inscripció per mail (tingueu en compte que això pot trigar dos o tres dies, us preguem de realitzar la inscripció com a mínim, quatre dies abans de les jornades).

Necessites més informació?
Trucan’s al 931 80 89 26 o envian’s un correu electrònic a comunicacio@juntsautisme.org

Altres formes de col·laborar

Altres formes de col·laborar

Donacions

Donacions

Associar-se

Associar-se

VOLS REBRE
EL NOSTRE NEWSLETTER?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad