Benvinguts a la Fundació Junts Autisme

Jornades: Dr. Angel Carracedo

dr_angel_carracedo3-cercle

DR. ÁNGEL CARRACEDO

Catedràtic de Medicina Legal de la Universitat de Santiago (USC). Director de la Fundació Pública Galega de Medicina Xenómica (SERGAS-Xunta de Galicia). Membre del comitè de direcció del CIBER de Malalties rares (CIBERER).
Ha publicat 8 llibres i més de 800 articles en revistes internacionals incloent nombrosos articles a Nature, Science, Cell, Nature Genetics, NEJM, a més de les principals revistes de genètica mèdica, càncer i medicina forense. Ha dirigit 105 tesis doctorals, totes amb la màxima qualificació i 54 d’elles amb el Premi Extraordinàri del Doctorat. Ha dictat més de 3000 conferències en més de 70 països. 
Les seves principals línies d’investigació actuals inclouen la genètica del càncer i de les malalties psiquiàtriques en edat infantil, les malalties rares i la farmacogenòmica. Els seus treballs reben actualment una mitjana superior a 4500 citacions l’any.
És president del patronat de la Fundació Kaertor (per la recerca precoç de fàrmacs), Fundació INGADA (sobre atenció i estudi del TDAH i trastorns associats) i altres fundacions i associacions sense ànim de lucre. 
Ha rebut nombrosos premis Doctor Honoris Causa per deu universitats d’Europa i Amèrica. És també membre de diferents Acadèmies a nivell nacional i internacional.

Inscripcions

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ D’INSCRIPCIONS

  • Només es realitzarà el reemborsament en casos excepcionals aprovats pel patronat de l’entitat
  • Les devolucions o abonaments corresponents hauran de ser sol·licitats abans de l’inici de les jornades, en cas de que s’autoritzéssin per circumstàncies excepcionals, es realitzaran un cop finalitzades les jornades
  • Els canvis de nom dels i les participants a les jornades estan permesos fins el dia 2 d’abril de 2021 (inclòs)
  • Les cancel·lacions i canvis de nom han de realitzar-se per escrit i ser comunicades a l’email comunicacio@juntsautisme.org

 

TIPUS DE PAGAMENT

  • Mitjançant el formulari del web (plataforma de pagament Stripe)
  • Mitjançant transferència bancària: és imprescindible que ens envii còpia de la transferència al correu electrònic comunicacio@juntsautisme.org, indicant nom, cognoms, DNI i el tipus d’inscripcions. IMPORTANT: la inscripció s’haurà de fer igualment mitjançant el formulari de la web i s’haurà de sel·leccionar “Pagament per transferència” al mètode de pagament. Un cop comprovem l’ingrés al compte corrent de l’entiat es notificarà la confirmació de la inscripció per mail (tingueu en compte que això pot trigar dos o tres dies, us preguem de realitzar la inscripció com a mínim, quatre dies abans de les jornades).

Necessites més informació?
Trucan’s al 931 80 89 26 o envian’s un correu electrònic a comunicacio@juntsautisme.org

Altres formes de col·laborar

Altres formes de col·laborar

Donacions

Donacions

Associar-se

Associar-se

VOLS REBRE
EL NOSTRE NEWSLETTER?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad