Benvinguts a la Fundació Junts Autisme

Transparència

Fundació

Transparència

La nostra activitat és 100% transparent

La Fundació Junts Autisme fa públiques totes les seves dades d’ingressos, donacions i despeses amb informes anuals públics

Us donem la benvinguda al portal de transparència de la Fundació. En aquest apartat podreu trobar les Memòries de les activitats i els Comptes anuals auditats a partir de l’any 2015 i el nostre Codi Ètic.

Auditories

Junts Autisme compta, des de l’any 2015 amb un servei d’auditoria extern que fa l’anàlisi dels comptes de l’entitat cada any. Per a nosaltres, una de les coses més importants és la transparència cap a totes aquelles persones que ajuden que Junts Autisme tiri endavant: finançadors, administracions, empreses patrocinadores, socis i sòcies, voluntaris i voluntàries.

Tothom té dret a saber com s’inverteixen els recursos que aconseguim i quin és el nostre creixement any rere any.

Memòries d’activitats

Junts Autisme és una entitat molt activa, en constant creixement i en constant formació i professionalització. En les memòries, no només mostrem què fem, sinó també intentem mostrar qui som i com anem creixent a nivell personal, professional i social. Mostrem totes les accions que duem a terme per a sensibilitzar la societat i per a millorar la nostra oferta de serveis.

També és una oportunitat per a poder agrair i fer un reconeixement a totes aquelles persones que ens donen suport dia rere dia i que fan possible aquesta realitat. Hi ha molta feina per a fer, però la fem amb il·lusió, determinació i professionalitat.

Codi ètic

La nostra opinió sobre el paper que han de tenir les persones amb autisme dins la societat; com aquesta societat ha de canviar cap a millor per a ser més inclusiva; quin paper tenen les persones amb autisme dins l’educació ordinària; com s’han d’adaptar els protocols sanitaris a la realitat de les persones amb autisme; de quina manera respectem la igualtat de gènere; de quina manera som una entitat inclusiva; de quina manera practiquem amb l’exemple i som una entitat oberta i amb ganes de millorar.

Tot això, ho trobeu aquí. Si teniu ganes de conèixer-nos una mica més a fons, aquí recollim els nostres principis.

Documents descarregables

Auditories de Junts Autisme

Còdi ètic

PLA DE CONTINGÈNCIA
de Junts Autisme
enfront de la pandèmia

TOTS JUNTS, més que mai, per protegir la salut de les persones usuàries i treballadores de Junts Autisme.

DESCOBREIX-HO

Ajuda als infants i joves amb autisme!

COL·LABORA AMB UNA DONACIÓ

Visió-valors

Visió-valors

Equip

Equip

Testimonis

Testimonis

Patrocinadors

Patrocinadors

Fundació

Fundació

VOLS REBRE
EL NOSTRE NEWSLETTER?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad