Informació

Informació

Som especialistes en autisme

Des del nostre naixement l’any 2010, el nostre equip tècnic ha acumulat un coneixement experiencial i acadèmic sempre al servei de famílies i persones amb autisme.

El nostre equip està en constant formació i comptem amb diferents professionals amb titulacions de màsters, postgraus i especialitzacions en Trastorn de l’Espectre de l’Autisme, comunicació i llenguatge, psicologia clínica, noves tecnologies i Integració Sensorial, àrees bàsiques per a poder garantir una intervenció de 360° amb persones amb autisme.

A aquesta dedicació i coneixement se suma la determinació i la voluntat de fer arribar el màxim d’informació possible sobre autisme a tothom. Per això us oferim  tota una sèrie de documents i recursos útils tant per l’ampliació de coneixements teòrics com d’eines i estratègies pràctiques sobre autisme.

Per a més informació envieu-nos un mail a info@juntsautisme.org

Ajuda als infants i joves amb autisme!

COL·LABORA AMB UNA DONACIÓ

Autisme

Autisme

Recursos en línia

Recursos en línia

Documents Professionals

Documents professionals

Junts TV

Junts TV

VOLS REBRE
EL NOSTRE NEWSLETTER?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad