Sandra Rodríguez

Terapeuta

Hola!

Sóc Sandra Rodríguez, tinc 26 anys  i sóc psicòloga, amb doble menció clínica (infants i adults) per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

A part del grau universitari, he realitzat diversos cursos com “Atenció a persones en situació de dependència” per Formació Universitària, “Primers auxilis psicològics” per la UAB,  “Expert en intel·ligència emocional” per l’associació espanyola de psicologia sanitària…

Abans de Junts Autisme vaig treballar en una escola com a vetlladora amb nens i nenes amb diferents necessitats i amb risc d’exclusió social, i com a voluntària del projecte “Apropant vides” com acompanyament psicològic a persones grans durant la pandèmia COVID.

La Fundació Junts Autisme va arribar a mi gràcies a una de les terapeutes, i amiga, Anna Amor. El meu inici va ser fent pràctiques, i vaig quedar totalment enamorada de la seva filosofia, del seu esforç, del treball i de l’amor i cura que posen en cada un dels moviments que fan, fins que ara finalment sóc una més d’aquest meravellós equip.

Estic molt contenta i agraïda de pertànyer a aquesta família. És una feina que t’enamora cada dia més, m’encanta treballar amb infants i cada petit avenç amb qualsevol d’ells i elles és un regal. És un aprenentatge diari, i quan comproves que funciona i es veuen els resultats del treball ben realitzat, és un sentiment difícil d’explicar.

Gràcies a totes les famílies per confiar en nosaltres.

Sandra Rodríguez

VOLS REBRE
EL NOSTRE BULLETÍ?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad