Núria Pujadas

Coordinadora d’Intervenció

Em dic Núria Pujadas, sóc psicòloga amant dels animals, un nervi de persona i entusiasta.

Tot va començar amb l’estudi de la conducta més primitiva, la dels grans primats: em va deixar fascinada com són de semblants als humans. Però volia anar més enllà. L’autisme sempre ha estat una intriga per a mi, i poder ajudar a infants sempre m’ha omplert.

Vaig arribar a Junts per estar al lloc indicat, en el moment indicat i sent valenta per a prendre decisions que anaven més enllà de la meva àrea de confort. Ràpidament vaig veure que vaig prendre la decisió correcta, no ho canviaria per res del món!

Per a mi treballar a Junts és formar part d’una comunitat de professionals que, per davant de tot, s’ajuden les unes a les altres en els bons moments i en els que no ho són tant. És suport constant, és estar a gust. “Que bé ser aquí, que bé que això estigués escrit al meu destí” (Anna Roig i l’ombra de ton chien).

Adoro la natura en tota la seva força. Perdre’m per alta muntanya envoltada d’animals, arbres i poder respirar de debò, acompanyada sempre de la meva companya canina.

VOLS REBRE
EL NOSTRE BULLETÍ?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad