Noelia Saldon

Coordinadora d'Intervenció

Sóc la Noelia Saldón, la majoria de gent em diu Noe. Soc una noia molt alegre, amb molt sentit de l’humor i amb molta determinació i amor per les coses que faig.

Vaig començar a Junts perquè vaig compartir els estudis de Magisteri d’Educació Especial amb una amiga que treballava a Junts i que em va dir que tenia el perfil perfecte per entrar a treballar-hi. En aquell moment treballava en el negoci familiar i quan ho vaig plantejar als meus pares em van animar i donar tot el suport perquè comencés aquella aventura professional pròpia.

Quan entres en el món de l’autisme, t’absorbeix i vols saber-ne més. De fet, aquesta és una de les meves inquietuds també. Hi ha tantes persones amb autisme i totes són tan diferents, és un interès enorme i em motiva moltíssim. Durant aquests anys he fet més d’una trentena de cursos d’especialització en autisme i cada cop que en faig un augmenten les ganes de saber-ne més.

Per a mi, treballar a Junts m’apassiona. M’encanta la meva feina, sobretot per l’equip que som i per la missió que tenim, pel que fem cada dia per a les persones amb autisme. Treballar a Junts, és el que jo havia de fer, no em veig a un altre lloc.

Com a aficions, m’encanta estar amb la família, m’agrada cantar, fer puzles de moltes peces i jugar al Mario amb la Nintendo!

Noelia Saldon - Coordinadora

VOLS REBRE
EL NOSTRE BULLETÍ?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad