Neus Payerol

Directora Gerent

Em dic Neus Payerol i sóc la directora de la Fundació Junts Autisme. Sóc una persona empàtica, preocupada pel meu entorn més immediat; preocupada pels drets, no només de les persones amb autisme, sinó de totes les persones amb discapacitat; em considero una persona valenta, resistent, resilient i insistent, uns trets que marquen profundament el meu caràcter i que m’han ajudat a aconseguir tot el que he fet.

Vinc de treballar 10 anys en l’àmbit social d’adjunta de direcció. A arrel del naixement d’en Joel, el meu fill, i el seu diagnòstic d’autisme vaig deixar l’anterior feina i vaig començar a centrar-me en l’autisme i els drets de les persones que tenen aquesta condició.

Això em va portar a fundar l’Associació Aprenem, i després l’Associació Aprenem Maresme, presidint-les i dirigint-les ambdues en el seu moment. Després, juntament amb altres persones, vaig fundar la Fundació Junts Autisme, de la que en sóc fundadora i directora. Sempre he compaginat la feina amb una formació contínua tant l’àmbit de l’autisme com en la gestió d’entitats especialitzades en aquesta condició.

Durant els meus anys d’activisme polític m’he presentat davant dues comissions parlamentàries, una del Departament de Benestar Social i Famílies i un altre del Departament de Salut, defensant els drets de les persones amb autisme. També he participat en algunes publicacions com la revista “Àmbits” de psicopedagogia.

Actualment sóc també presidenta de la Federació Catalana d’Autisme, una entitat que té com a objectiu recolzar i representar el conjunt d’entitats de famílies de persones amb autisme arreu del territori català.
Per relaxar-me i evadir-me m’encanta escoltar música en general i música clàssica en particular i des de fa un parell d’anys, estic aprenent a tocar el piano, cosa que m’aporta molta serenitat.

direccio@juntsautisme.org

VOLS REBRE
EL NOSTRE BULLETÍ?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad