Marta Campo

Comunicació i projectes

Sóc la Marta Campo i sóc la responsable de comunicació de l’entitat. Em considero una persona tranquil·la, extravertida, curiosa, amb ganes d’aprendre i de passar-m’ho bé.

Vaig estudiar Periodisme i després vaig fer un màster en direcció de màrqueting i comunicació. Després d’haver passat per diferents realitats laborals i a causa del diagnòstic de TEA d’un familiar molt proper, vaig decidir intentar buscar feina en una organització que es dediqués a l’autisme.

Vaig conèixer Junts Autisme a arran d’un programa de beteve, Deuwatts, i em vaig posar en contacte amb la Fundació. Vaig començar com a voluntària i més endavant em van contractar.

Per mi treballar amb Junts autisme és dedicar-me a fer coses boniques i a compartir el meu temps amb grans professionals i persones de les quals aprenc coses dia rere dia. Sento que estic en el lloc on he d’estar, fent el que he de fer, i això és molt gratificant.

M’agrada molt fer esport, llegir, l’astronomia, estar al tant de l’actualitat i compartir temps amb la meva família i els meus amics. Soc una top fan d’Star Wars i Avengers.

Marta Campo | Comunicació a Junts

VOLS REBRE
EL NOSTRE NEWSLETTER?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad