Marian Garcia

Directora Tècnica

Sóc la Marian Garcia, em considero una persona extravertida, simpàtica, perfeccionista i una amant incondicional de la meva feina.

Vaig estudiar Magisteri d’Educació Especial i a arrel del contacte directe amb un infant amb TEA em vaig començar a especialitzar en aquest camp. Tinc un postgrau de diagnòstic i intervenció en TEA, un Màster en Logopèdia, un Màster en trastorns de la comunicació i el llenguatge i un Títol d’Expert en TIC i TEA.

Per mi la Fundació és qui m’ha vist créixer tant a nivell personal com a professional. Treballar aquí m’ha fet més empàtica perquè he tingut un contacte molt estret amb les famílies. El més gratificant per a mi és poder contribuir, encara que sigui una mica, en millorar la vida dels infants i joves amb autisme i les seves famílies.

Les meves inquietuds i passions són la meva feina, m’encanta fer el que faig, treballar on treballo i poder seguir-ho fent durant molt temps!

mgarcia@juntsautisme.org

VOLS REBRE
EL NOSTRE BULLETÍ?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad