Maria Abril

Coordinadora d'Integració Sensorial

Sóc la Maria Abril, em considero una persona empàtica, a qui li agrada escoltar, afectuosa i una mica nerviosa (m’agrada controlar-ho tot).

L’autisme sempre m’ha cridat molt l’atenció. Sempre he volgut treballar amb infants i en estudiar Teràpia ocupacional es va mencionar l’autisme, i em va interessar. Vaig fer les pràctiques a Junts Autisme i ja m’hi vaig quedar perquè em va encantar el projecte i la manera d’executar-lo.

Sempre m’ha agradat treballar amb infants i joves amb dificultats, m’agrada poder contribuir a millorar la seva qualitat de vida.

A part de la carrera de Teràpia Ocupacional, tinc un grau mitjà d’Auxiliar d’infermeria, un grau superior d’Integració Social i el Postgrau en teoria i pràctica d’Integració Sensorial.

Per mi treballar a Junts significa treballar en equip i fer xarxa. No només amb les meves companyes de feina sinó amb totes aquelles persones que participen de la vida dels infants amb autisme. Sento verdadera passió i vocació per la meva feina.

La meva passió principal són els meus gossos, anar a la muntanya a veure’ls córrer. També m’encanta veure pelis i sèries. I practico ioga de manera molt freqüent (de fet, és una afició que va aparèixer a la meva vida arran d’una activitat de Junts). Sempre he volgut aprendre a tocar el piano, a veure si trobo el temps per fer-ho!

Maria Abril és terapeuta ocupacional a Junts Autisme

VOLS REBRE
EL NOSTRE BULLETÍ?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad