Joan Camps

Educador

Sóc en Joan Camps, em considero una persona organitzada, compromesa i responsable, amb capacitat d’empatia i resiliència. Vaig conèixer la Fundació a través de veure diferents activitats i moments que compartien terapeutes i famílies al Restaurant Can Parpers, on treballava. Arran d’això vaig tenir la gran sort de poder entrar a treballar en el projecte.

Treballar a Junts Autisme m’omple interiorment, em trobo realitzat i sento que creixo com a persona. Gaudeixo aprenent i entenent les persones amb autisme cada dia una mica més. Aquests nois m’han deixat participar de les seves vides i això m’engresca i em satisfà. Els estic molt agraït.

M’agraden molt el dibuix i el disseny gràfic, gaudeixo amb la natura i fent esport (atletisme, hoquei, muntanya, pesca…) i m’encanta trobar-me amb els amics i fer una mica de gresca.

VOLS REBRE
EL NOSTRE BUTLLETÍ?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad