Èric Muns

Educador

Sóc l’Eric Muns Gubau, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, tinc el Màster en “Formació del professorat d’Educació Secundària Obligatòria, batxillerat, formació professional i ensenyament d’idiomes”, sóc Tècnic de nivell I de piragüisme i tinc diferents formacions en esports al medi natural.

La meva arribada a Junts Autisme ha estat marcada per la pandèmia del 2019 on volia ampliar la meva formació com a docent. A dia d’avui, puc transmetre els meus coneixements i continuo formant-me dia a dia, ja que, dins el Projecte EVI (on hi col·laboro activament), puc adaptar moltes activitats a les necessitats de cada persona i alhora aprendre de cada una d’elles.

Al final de cada dia, quan veus la quantitat de somriures i abraçades que es generen per si soles, fa que sigui un indicador que vas per bon camí.

Eric Muns, Educador

VOLS REBRE
EL NOSTRE BULLETÍ?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad