Azul Pereira

Coordinadora d'Intervenció

Em dic Azul Pereira, em considero una dona molt enèrgica, amb molt foc dins però a la vegada tinc una banda molt tranquil·la i relaxada. M’agrada estar sola, m’agrada molt la música i ballar. No tinc pèls a la llengua, i m’encanta xerrar, compartir i parlar.

Des que vaig començar a estudiar em vaig decantar per l’educació especial inclusiva. A partir d’aquí els primers casos d’infants amb els quals vaig treballar eren TEA i vaig identificar una necessitat d’especialització i dedicació a aquest col·lectiu.

Vaig començar a Junts Autisme a arrel de fer de vetlladora a en Noel, un nen amb autisme que vaig conèixer en un casal d’estiu i que també formava part de la Fundació. Vam connectar molt bé i molt ràpid i a arrel d’una suplència necessària a Junts, em van fitxar a mi.

Per mi treballar a Junts Autisme és un plaer i un luxe. Em sento molt agraïda cada dia de treballar en un espai especialitzat, on les professionals estan molt bé preparades, on l’equip és totalment interdisciplinari (treballem amb escoles, metges, psicòlegs) i tota la xarxa que envolta els infants. Cosa que em sembla indispensable per a fer una intervenció efectiva.

Una de les meves majors aficions és la música, m’encanta ballar a tot arreu. Últimament faig salsa, no és el meu punt fort però em fa moure el cos i escoltar música. També m’encanta anar a la platja. Sóc una persona molt polititzada, tinc les idees molt clares i em vinculo molt amb el feminisme.

Azul, coordinadora d'intervenció a Junt

VOLS REBRE
EL NOSTRE BULLETÍ?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad