Àngela Silva

Coordinadora d'Intervenció

Sóc l’Àngela Silva, terapeuta i coordinadora a Junts. Em considero una noia alegre, simpàtica i responsable. Tinc un grau superior de Tècnica d’Educació Infantil i he fet molts cursos d’especialització en el TEA.

Sempre he tingut clar que treballaria en alguna cosa relacionat amb infants ja que m’encanta la quantitat de coses que s’aprenen d’ells. Vaig començar com a cangur d’alguns nens i un d’ells tenia TEA, això va fer que m’animés a saber més sobre l’autisme i comencés com voluntària als casals de la Fundació. Més endavant, em van donar formació tant teòric com pràctic i després de 7 anys segueixo formant part de la fundació com a terapeuta.

Per mi treballar a Junts és tenir cada dia l’oportunitat d’aprendre mil coses noves i créixer com a persona gràcies als nois i noies que formen part.

M’encanta passejar per la muntanya amb els meus gossos i gaudir del temps lliure amb els meus. Sempre he practicat esports d’equip, ja que crec que t’ensenyen molts valors, sobretot a pensar en els altres de manera col·lectiva en comptes de fer-ho d’un mateix de manera individual.

Àngela Silva és una excel·lent terapeuta

VOLS REBRE
EL NOSTRE BULLETÍ?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad