Alba Abad

Terapeuta

Sóc l’Alba Abad i em considero una persona molt extravertida i molt exigent amb mi mateixa.

Quan anava a l’institut vaig coincidir amb un nen que tenia TEA, jo sempre el veia acompanyat d’un adult i em cridava molt l’atenció perquè no entenia per què, fins que els hi vaig preguntar. Allà va ser el primer cop que vaig sentir la paraula Autisme. Como no ho havia escoltat mai, em va generar molta curiositat i vaig buscar informació.

Des d’aquell moment, em van començar a cridar molt l’atenció els col·lectius vulnerables, tant per les seves necessitats físiques com les psíquiques o per les vivències viscudes.

Quan vaig poder, vaig fer un grau superior d’integració social i allà vaig estudiar molts trastorns entre ells l’autisme. En el moment que havia d’escollir on fer pràctiques vaig buscar empreses que treballessin amb nens amb TEA, fins a trobar la Fundació. Vaig fer pràctiques allà i em va encantar perquè vaig aprendre moltíssim d’aquest trastorn. Al cap d’un temps em van agafar per treballar fins al dia d’avui.

Alba Abad és integradora social a Junts Autisme

VOLS REBRE
EL NOSTRE BULLETÍ?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad