Benvinguts a la Fundació Junts Autisme

Voluntariat

Col·labora

Voluntariat

Vols fer-te voluntari a Junts Autisme?

Els voluntaris són una part fonamental de Junts Autisme, perquè el nostre és un equip viu que combina experiència amb innovació i sempre són benvingudes noves formes de pensar i actuar. Tenim un projecte molt dinàmic, anomenat “Cors blaus” amb el qual podràs veure totes les àrees de la Fundació i participar activament de les decisions i les iniciatives d’aquesta.

Qui pot ser voluntari a Junts Autisme?

Cerquem persones que vulguin participar en els nostres projectes de suport a persones amb autisme i/o les seves famílies. Volem la teva col·laboració dins de l’organització i execució de les diferents activitats relacionades amb el projecte d’intervenció, amb les diferents iniciatives de sensibilització, en les activitats d’oci inclusiu i en el dia a dia de la Fundació! El teu talent, la teva iniciativa i la teva sensibilitat cap a l’autisme són vitals per a nosaltres perquè ens ajuden a créixer i a millorar!

També necessitem a persones per dur a terme accions vinculades a gestió de la fundació o als programes de formacions per a professionals.

Quin tipus de perfil tenen els voluntaris? El voluntariat de Junts Autisme no esta tancat a cap perfil o especialització, el més important és voler treballar en equip i amb sensibilitat per les nostres causes. Alguns dels perfils que acostumem a tenir, són:

 • Psicòlegs
 • Treballadors socials
 • Sociòlegs
 • Educadors o mestres
 • Metges o terapeutes que estiguin especialitzats o es vulguin especialitzar en autisme
 • Persones amb voluntat d’ajudar independentment de la seva formació, per a activitats d’oci o esdeveniments de la Fundació

 

Estudiants en Pràctiques a Junts Autisme.

La fundació Junts Autisme està subscrita i té convenis amb aquestes universitats:

        • UAB (Universitat Autónoma de Barcelona).
        • UOC (Universitat Oberta de Catalunya).
        • Universidad de Burgos.
        • Centres on s’estudia el Grau Superior d’Integració Social.

  VOLS FER VOLUNTARIAT?

  OMPLE ELS SEGÜENTS CAMPS  captcha

  Necessites més informació?
  Trucan’s al 931 80 89 26 o envian’s un correu electrònic a voluntariat@juntsautisme.org

  Altres formes de col·laborar

  Altres formes de col·laborar

  Donacions

  Donacions

  Associar-se

  Associar-se

  VOLS REBRE
  EL NOSTRE NEWSLETTER?

  Estigues sempre informat de totes les novetats.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
  Privacidad