Activitats d’oci

Activitats d’oci per a nens i adolescents amb autisme

Organitzem plans per nens i adolescents amb autisme o altres trastorns de l’espectre TEA perquè, a més d’aprendre, també es diverteixin.

Disposar d’espais o moments on gaudir amb tranquil·litat és sinònim de qualitat de vida. Des de la fundació procurem que les persones amb autisme i les seves famílies també tinguin aquesta part tant valuosa del dia a dia. Per a això organitzem activitats d’oci i de lleure inclusiu adaptades a les seves necessitats.

Activitats d’oci per nens amb autisme

En el cas dels infants, les activitats solen tenir lloc en entorns no exclusius per a persones amb autisme i són el casal dels caps de setmana i unes colònies anuals. Organitzem activitats grupals en entorns a l’aire lliure, envoltats de natura i amb una agenda pensada perquè es diverteixin i comptin en tot moment amb una supervisió total.

Activitats d’oci per adolescents amb autisme

En el cas dels adolescents, procurem que facin activitats pròpies dels joves, com anar al cinema, a comprar o a fer un mos. Això ho anomenem Espai jove i té lloc els caps de setmana. També, a l’estiu organitzem el Kasal jove.

Totes les activitats que duem a terme les anirem anunciant a través d’aquesta web o de les diferents xarxes socials que la Fundació Junts Autisme.

Per a més informació envieu-nos un mail a [email protected]

Actividades en el exterior de ocio

VOLS REBRE
EL NOSTRE BULLETÍ?

Estigues sempre informat de totes les novetats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad